Kris Hemsvort će glumiti Hulka Hogana u istoimenom dokumentarcu

Glumac koji se proslavio svojom ulogom Tora u Marvel filmovima, ovoga puta će glumiti jednog od najpoznatijih rvača na svetu...

Hulk Hogan je ime koje se danas retko spominje, ali pre 20 godina, on je bio popularan kao što je to danas Dvejn Džonson Rok. Ovaj prvobitni rvač osvojio je svet svojim veštinama, a kasnije je zaplovio i u glumačke vode. Zbog svojeg specifičnog izgleda, dugačkih plavih brkova i marame na glavi koju je uvek nosio, Hogan je postao simbol snagatora i američkog akcionog junaka.

Ono što će oduševiti sve fanove ovog legendarnog rvača i glumca jeste vest da će se o njemu snimati dokumentarni film i da će njega glumiti Kris Hemsfort. Producent ovog filma biće glumac Bredli Kuper koji je veliki Hoganov fan i koji smatra da ova američka legenda zaslužuje da mu se vrati stara slava i da zaslužuje dokumentarni film o sebi.

Iako se još uvek ne zna šta će tačno film predstavaljti, potvrđeno je da se dokumentarac neće baviti sadašnjim Hoganovim godinama, već će se vratiti u prošlost i fokusirati se na vreme kada je Hulk dominirao u rvačkom ringu.

Još uvek se ne zna kada će snimanje početi i kada će se film pojaviti u bioskopima, ali je potvrđeno da je Hemsfort počeo da se priprema za ulogu i da je oduševljen što će na velikom platnu predstaviti ovu američku legendu.

Foto: IGN

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group