Kristijan Bejl ulazi u Marvel filmski univerzum

Glumac koji je po mnogima najbolji Betmen svih vremena, ovoga puta će se pridružiti herojima iz protivničke kompanije...

Iako ovo nije u potpunosti potvrđeno, otkriveno je da je Kristijan Bejl u pregovorima sa Marvel kompanijom kako bi se pojavio u njihovom novom filmu, tačnije u četvrtom nastavku Tor filma koji će nositi naziv „Thor: Love and Thunder“.

Sve je više popularnih glumaca koji ulaze u Marvel filmski univerzum, jer su Marvel filmovi trenutno najuspešniji i donose najveću zaradu, pa je logično da će glumci hteti da budu uključeni u takve projekte. Majkl Daglas, Mišel Fajfer, Kurt Rasel, Silvester Stalone i mnogi drugi već su se pojavili u ovim filmovima, pa nas ne čudi što i Bejl želi da se pojavi u nekom od ovih filmova i da tako osveži svoju karijeru.

Pošto je bio odličan u Nolanovoj verziji Betmena, Bejl je i te kako spreman da bude u superherojskim filmovima, ali se pretpostavlja da će on ovoga puta biti zlikovac. Ostaje nam da sačekamo zvanične informacije i detalje koji će nam otkriti nešto više o ovoj temi, ali se nadamo da ćemo Bejla videti u Marvelu, jer smo sigurni da će on kreirati lika koji će biti izvanredan.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group