Najbolje DRON fotografije iz 2017. godine

Izgleda da će dronovi uskoro postati glavni gedžet za fotografisanje...

Od kada su se dronovi pojavili na tržištu, svi su se zaljubili u fotografiju, jer su nam ovi leteći gedžeti otvoril nove vidike i omogućili nam da kreiramo fotografije o kojima smo pre mogli samo da sanjamo.Dronovi su komplikovani tehnološki uređaji i dizajnirani su samo sa jednim ciljem, a to je da vam omoguće da snimate ili fotografišete iz vazduha.

Iako su prvenstveno bili mnogo skupi, dronova sada ima u različtim varijantama i cenovnim rangovima, tako da svako može da priušti jednog drona pomoću kojeg će kreirati profesionalne fotografije.

Mi smo pronašli sjajnu galeriju koja je napravljene samo od fotografija slikanih dronom, pa smo odlučili da je sa vama podelimo. Ove fotografije su dokaz koliko dronovi utiču na fotografiju i šta je sve sa njima moguće.

Nadamo se da će se tehnologija dronova još razvijati i da ćemo u bliskoj budućnosti dobiti gedžete pomoću kojih ćemo svi biti profesionalni fotografi.

Foto: Brightside

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group