Fun - Muzika i film

Najočekivaniji filmovi u 2016. godini

Predstavljamo vam filmove koje jedva čekamo da vidimo na velikom platnu...

Prošla goina nam je pružila  sjajne filmove u kojima smo veoma uživali, a Star Wars episoda VII je doprinela da 2015. godina zaista bude upamćena po filmovima. Ipak, 2016. godina će izgleda biti još uspešnija. Ove godine sve će se vrteti oko super junaka, što se moglo i očekivati. Nastavci popularnih filmova i sjajni novi naslovi učiniće vam ovu godinu veoma zanimljivom. Takođe, vrlo nas zanima da li će ove godine DC uspeti da se približi Marvelu.

10. Legend Of Tarzan

Čovek majmun napokon dobija rimejk. Ove godine ćemo imati priliku da vidimo Tarzana u epskoj borbi i priči kakvu do sada nismo videli ni čuli. Luda akcija po džungli, odlična glumačka postava i sjajni vizuelni efekti doprineće da ovaj film zaista bude poseban.

Premijera: 1. 7. 2016.

09. X MEN:Apocalypse

Još jedan nastavak X Men sage biće na bioskopskim platnima ove godine. Izgleda da nas očekuje do sada najuzbudljiviji X Men film koji će biti prepun različitih likova. I ovoga puta nas očekuje nova i mlada glumačka ekipa, pa će stariji heroji poput Volverina i Kiklopa biti bačeni u drugi plan.

Premijera: 27. 5. 2016.

08. Independence Day Resurgence

Oni koji su uživali u prvom filmu „Dan Nezavisnosti“ moći će da vide i nastavak ovog legendarnog filma. Nažalost, Vil Smit koji je bio glavni protagonista u prvom filmu sada neće glumiti. On je bio prezauzet sa snimanjima filma „Suicide Squad“ pa nije bio u mogućnosti da se pojavi u nastavku ovog filma. U svakom slučaju, očekujemo da će „Dan Nezavisnosti“ biti sjajan film koji nam voga puta donosi malo mračniju priču.

Premijera: 24. 6. 2016.

07. Suicide Squad

Najpopularniji negativci iz DC univerzuma na jednom mestu. Da, to je Suicide Squad, ekipa sastavljena samo od negativaca. Pored popularnih likova kao što su Deadshot i Harley Queen, u ovom filmu imaćemo priliku da vidimo i novog Jokera kojeg tumači Džared Leto.

Premijera: 5. 8. 2016.

06. The Jungle Book

Svi mi znamo popularnu „Knjigu o džungli“. Ove godine imaćemo priliku da  vidimo Moglija u do sada neviđenoj avanturi. Popularna priča biće ispričana još jednom, ali na moderan i uzbudljiv način. Naravno, dobri  stari panter Bagira i dobroćudni medved Balu takođe će biti u filmu.

Premijera: 27. 5. 2016.

05. Assassins's Creed

Jedna od najpopularnijih i najboljih video igrica svih vremena dobija i svoju filmsku ekranizaciju. Neustrašivi Asasini vode brobu protiv moćnih Templara kako bi ih sprečili da osvoje svet. Ako film bude sličan kao igrica, sigurni smo da će biti pravo remek delo.

Premijera: 21. 12. 2016.

04. Batman V Supermen: Dawn Of Justice

Film koji se toliko dugo čeka napokon stiže u bioskope. Da, u ptianju je „Superman V Batman“ i ovo će biti spoj dve najveće herojske legende. Henri Kavila smo već videli u ulozi Supermena, ali jedva čekamo da vidimo kako će Ben Aflek uspeti da iznese ulogu mračnog viteza.

Premjera: 25. 3. 2016.

03. Capetan America: Civil War

Kada spomenemo Marvel, teško nam je da se ne uzbudimo. Ubrzo nam stiže novi nastavak koji nosi naziv „ Građanski Rat“. Iako će Kapetan Amerika biti u prvom planu filma, ostali Marvel heroji takođe će se pojaviti. Pošto će se u filmu Kapetan Amerika i Ajronmen sukobiti, jedva čekamo da vidimo kako će borba dva super-junaka izgledati. U ovom filmu imaćemo priliku i da na par trenutaka vidimo novog Spajdermena koji će 2017. godine dobiti i svoj film.  

Premijera: 6. 5. 2016.

02. Warcraft

Još jedna igrica dobija svoj film. Od kad je poster za film “Warcraft” počeo da dominira internet stranicama, fanovi i ljubitelji ove sage počeli su bukvalno da “lude”. U filmu ćemo videti neverovatne vizuelne efekte, sjajne borbe i neverovatne likove koji će doprineti da ovo zaista bude jedan vrhunski film.

Premijera: 10. 7. 2016.

01. Deadpool

Na prvo mesto morali smo da stavimo Dedpula. Ovaj antiheroj napokon je dobio svoj film posle dugogodišnjeg odlaganja. Rajan Rejnolds, koji i tumači glavnu ulogu, uz pomoć svojih zalaganja uspeo je da nagovori producente da ovaj projekat postane stvarnost. Dedpul će biti novi dodatak Marvel univerzumu i mislimo da će ovaj film definitivno „pokidati“ na blagajnama.

Premijera: 12. 2. 2016.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group