Fun - Muzika i film

Održan Road To Ultra Hong Kong senzacionalni elektro-dance muzički festival

Producenti Ultra Worldwide muzičkog festivala u Majamiju lanisarali su novi koncept muzičkog festivala još 2012 godine, nazvan “ Road to ultra”.

Od tada pa do danas, ovaj festival je organizovan po čitavom svetu uključujući Tajland, Koreju, Japan, Tajvan, Kolumbiju, Paragvaj, a pre samo tri dana je održan premijerno i u Hong Kongu.

Road to Ultra je zemišljen kao single stejdž događaj  sa istim fokusom poput Ultra Worldwide festivala. Svaki event  uključuje neviđene vizualne efekte, osvetljene i pirotehniku. Scenu dizajnira kreativni tim Ultra Music Festivala, a ovaj događaj promoviše svetski priznate muzičke talente i DJ zvezde kao što su Tiesto, Hardwell, Martin Garrix, Alesso, Steve Angello, Above & Beyond, Afrojack, Fedde Le Grand okuplajući hiljade fanova iz čitavog sveta.

Švajcarski avangardni brend TAG Heuer je izuzetno ponosan što je postao Zvanični Partner i Oficijelni Sponzor Road to Ultra Hong Kong (RTUHK), prenoseći svoj moto #DontCrackUnderPressure.

Ovaj muzički festival je održan 17. septembra na  prostoru Nursery Parka gde su se publici predstavile svetske muzičke zvezde i DJ starovi kao što su Martin Garrix, Knife Party australijski elektro-dance muzički duo, RPK, lokalni DJ trio koji čine Phat Chan i Kit članovi  Hip Hop grupe 24 HERBS, i DJ Ryan Li, osnivač Devotion to Music.

Prvo izdanje ovog muzičkog festivala u Hong Kongu prošlo je neverovatno uspešno, a u tu čast TAG Heuer je priredio after party u OZONE klubu koji se nalazi na 118. spratu prestižnog Ritz Carlton hotela. Fenomenalna atmosfera koja je vladala na žurci učinila je da se gosti osećaju i prenesu na žurku delić festivalske atmosfere.

 

Spajajući švajcarsku avangardu sa eminentnim muzičkim festivalima i imenujući muzičke ikone poput Martin Garixa za svoje ambasadore, TAG Heuer se povezuje sa mlađim generacijama i stiče nove fanove.

Leon Poon, generalni menadžer Greater China, TAG Heuer je istakao “ TAG Heuer je izuzetno počastvovan što je deo prvog senzacionalnog muzičkog festivala Road To Ultra Hong Kong. Duh TAG Heuer motoa #DontCrackUnderPressure savršeno se odražava kroz performanse i dinamičnu interpretaciju DJ zvezda.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group