South Park dobija 14 filmova i nastavlja do tridesete sezone

Pored nove video igrice koja se nalazi u razvoju, u planu je 14 novih South Park filmova koji će se pojaviti na ekranima nakon što su tvorci ovog popularnog crtaća, Trej Parker i Met Stoun, potpisali ugovor vredan 900 miliona sa MTV Entertainment Studios medijskom kućom...

Sudeći prema izvorima, ova vest se prvi put pojavila petog avgusta, kada je ViacomCBS mreža objavila svoj izveštaj o zaradama tokom drugog kvartala. Parker i Stoun potpisali su ugovor koji će biti aktivan do kraja 2027. godine i uključuje 14 novih filmova, kreiranih ekskluzivno za striming servis Paramount+, koji je u vlasništvu kompanije ViacomCBS.

Počevši od ove godine, najavljena su po dva filmska izdanja na godišnjem planu, što znači da nećemo predugo čekati kako bismo ponovo uživali u suludim akcijama likova iz ovog crtaća. Kako su izvori naveli, Parker i Stoun razmatraju opciju da prva dva filma podele jednu veliku priču na pola.

U međuvremenu, South Park u serijskom formatu, produžen je do trideset sezona, sa dvadeset i petom koja će biti emitovana tokom 2022. godine. Stvari se ovde ne završavaju po pitanju Parkera i Stouna, jer je Kris Mekartni, predsednik MTV Entertainment Studios, najavio da njegova kompanija radi sa njima na novom i originalnom sadržaju.

Kako je predsednik naveo u zvaničnoj izjavi: "Met i Trej su kreativci svetske klase, koji na brilijantan način koriste svoj humor kako bi istakli apsurdnost naše kulture i veoma smo uzbuđeni što možemo proširiti i produbiti našu dugu saradnju sa njima i pomoći da podstaknemo partnerstvo Paramount+ i Comedy Central kuća".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group