Squid Game uskoro dobija drugu sezonu

Zvanično je potvrđeno da će južnokorejska serija Squid Game dobiti i drugu sezonu, sudeći prema njenom tvorcu Hvangu Donghjuku...

"Bilo je toliko pritisaka, toliko zahteva i toliko ljubavi upućenih ka drugoj sezoni, što je dovelo do toga da se osećam kao da više nemamo nikakvog izbora", izjavio je Hvang. "Međutim, moram naglasiti da će se druga sezona zaista i ostvariti. Ona se trenutno nalazi u mojoj glavi i trenutno sam u procesu planiranja. Smatram da je za sada previše rano govoriti kada će stići i šta će se u njoj dogoditi."

Pored potvrđivanja druge sezone, Hvang je izjavio i da će se Seong Gi-hun, protagonista prve sezone, koga igra Li Jang Jae, vratiti u nastavku serije. "Mogu da vam obećam ovo, Gi-hun će se vratiti u drugoj sezoni i uradiće nešto veliko za svet", dodao je Hvang.

Donghjuk je prethodno dao izjavu The Guardian publikaciji, vezanu za potencijalnu drugu sezonu, ističući da planira i kreiranje potpuno različitog filma, takođe. "Naravno da o tome postoje pregovori", izjavio je. "Ovakav projekat je neizbežan zbog uspeha koji je serija postigla. Razmatram sve opcije i posedujem veliku sliku u svojoj glavi, ali neću raditi ni na čemu ovog momenta. Postoji film koji zaista želim da uradim. Razmišljam o tome šta prvo uraditi i definitivno ću razgovarati sa kompanijom Netflix."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group