Švarceneger otrkiva kako ga je Devito prevario na snimanju filma Twins

Arnold Šavarceneger je nedavno otkrio kakav je brutalan šaljivdžija njegov kolega i druga zvezda popularnog naslova Twins, koji je izvodio različite trikove na njihovom zajedničkom snimanju...

Sudeći prema Švarcenegeru, šale koje je Devito koristio kako bi ga izigrao na setu išle su čak i dotle da je jednom tajno postavio kanabis u njegovu cigaru. Ovo je značilo da je Arnold, koji prilično linearno uči svoje tekstove, doživeo potpunu mentalnu blokadu kada se vratio na snimanje.

Ovaj par je često uživao u svojim zajedničkim ručkovima, pre nego što bi zaseo i obeležeio ga dobrim cigarama. Ovo je jednom prilikom bio momenat kada je legendarni Devito odlučio da se malo zabavi. Uprkos tome što je Švarcenegeru bila potrebna večnost da nauči sve svoje delove teksta i dovede svoje znanje do savršenstva, on jednostavno nije uspeo da se seti svega niti je mogao da se koncentriše nakon što je njegov kolega uspeo da mu doda magični začin.

"On je brutalan šaljivdžija, praktična šala je njegov stil, a zabavan je podjednako u realnom životu kao i na filmu", izjavio je Švarceneger za svog kolegu Denija Devita. "Ja sam pefrekcionista kada se radi o pamćenju mojih linija i nikada ne diram skriptu kada stignem na snimanje, međutim, kada sam se vratio sa ručka, Deni je izgovorio svoje delove, a ja sam jednostavno stajao tamo kao panj."

Kako bi uštedeo nešto vremena, režiser Ivan Reitman, snimio je nekoliko gro planova sa Devitom, koji se zamalo valjao od smeha, što je omogućilo da njegov kolega ponovo pročita svoje linije iz skripte. Očigledno, ovo nije bilo nimalo profesionalno i moglo je dovesti ove dve legende u veliku nevolju da su sarađivali sa nešto napetijim filmadžijama.

Kako je Švarceneger priznao: "Bili smo veoma srećni što je ovo bio Ivanov film, zbog toga što ako bi se nešto slično dogodilo na Kameronovom setu, mi bismo definitivno bili u velikom problemu." Austrijski titan nije stranac kada je reč o konzumaciji marihuane, a o tome je otvoreno govorio i u prošlosti. Zapravo, Švarceneger je jednom prilikom otkrio Men's Health publikaciji da je nekada pušio travu sa komičarem i otvorenim uživaocem ovog opijata, Tomijem Čongom.

"Tomi i a smo postali veoma dobri prijatelji, obojica smo imali velike snove i sreli smo se prvi put na plaži Venecija, radeći zajedno na otvorenoj platformi za dizanje tegova, usput pričajući o tome kako želimo da postanemo zvezde i nastupamo u komedijama, sanjajući velike snove, dok sam ja istovremeno snevao o tome da postanem najbolji i najveći bodibilder, startujući istovremeno u filmovima kao vodeći glumac, između svega ostalog. Zaista smo imali dobro provedeno zajedničko vreme."

"On je naravno bio urađen dosta puta. A vezano za to, mi bismo ponekada otišli do zajedničkog prijatelja kući kako bismo popušili zajedno po neki džoint, ali me je on zapravo učio da nikada ne idem do kraja, već uzmem par dimova i pokušam da vežbam na taj način. Tako je i bilo pre nego što bismo otišli u teretanu i radili na ovaj način, bilo je zaista fantastično, mogu slobodno reći."

Međutim, kada je Arnold počeo propisno da se fokusira na svoj bodibilding i karijeru glumca, on je sve radio potpuno dručije, tačnije, sve dok ponovo nije stigao do posebne cigare koju mu je Deni Devito pripremio.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group