That '70s Show dobija svoj zvanični nastavak

Sitkom kompanije Fox, That '70s Show, dobija svoj spin-off nastavak smešten dve decenije kasnije pod nazivom That '90s Show, a u njemu će se pojaviti i pojedini glumci iz originalnog serijala...

Ova mreža potvrdila je kako je Netflix zatražio deset epizoda ove serije, koja će takođe biti sitkom sa više kamera baš kao i original. Kurtvud Smit i Debra Džo Rap, koji su igrali roditelje Erika Formana, Reda i Kiti u That '70s Show izdanju, vraćaju se u novom serijalu, dok će tvorci originala Boni Tarner i Teri Tarner biti zaduženi za pisanje scenarija i izvršnu produkciju, zajedno sa svojom ćerkom Lindzi Tarner.

Razni izvori potvrdili su da će nova serija biti smeštena u 1995. godinu, a sudeći prema sinopsisu: "Lea Forman, Erikova i Donina ćerka, dolazi u posetu kod babe i dede tokom leta, gde se zbližava sa novom generacijom Point Plejsa i decom koju Kiti i Red budno drže na oku".

Greg Metler, koji je radio na originalnim sezonama, takođe se nalazi u ulozi scenariste, sa nekoliko izvršnih producenata i scenarista iz originala takođe, dok će se Smit, Rapova, Marsi Karsi i Tom Vorner iz The Carsey-Werner kompanije naći u ulozi izvršnih producenata.

Kako Deadline javlja, nijedan dogovor nije postignut sa bilo kojim likom iz originalne serije, ali postoje "očekivanja", da će se veći broj istih, poput Tofera Grejsa, Lore Prepon i Eštona Kučera, pojaviti u svojim dobro poznatim ulogama kao gostujuće zvezde. That '70s Show serija premijerno je predstavljena 1998. godine i trajala je tokom osam sezona sve do 2006. prateći živote šest tinejdžera koji su živeli u fikcionom gradu Point Plejs u Vinskonsinu.

Serija That '70s Show pomogla je prilikom razvijanja karijera nekoliko zvezda, uključujući Eštona Kučera i Milu Kunis. U jednom momentu izbačena je That '80s Show serija, koja je emitovana tokom 2002. godine i imala je radnju smeštenu u San Dijegu tokom 1984. godine. Međutim, ovo nije bio direktan spinof jer njeni karakteri i priča nikada nisu bili povezani sa originalnim, osim što je Kori Havard, koju igra Glen Hoverton, Erikova sestra.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group