Tom Hardi je gotovo neprepoznatljiv u ulozi Kaponea

Tom Hardi je podelio nekoliko novih fotografija sa snimanja svog novog filma, a možemo slobodno reći da ovo nije slika glumca na koga smo mi navikli...

Britanska zvezda je kompletno transformisala svoj izgled kako bi ga što bolje uklopila mafijaškom bosu Al Kaponeu, u dobu pred sam kraj njegovog života. Hardi je obrijao glavu i na nju zbog uloge postavio periku koja u potpunosti kopira frizuru legendardnog i nemilosrdnog Kaponea. Njegovo lice je takođe dobilo određene starosne tretmene, za koje su korišćeni šminka i prostetika.

Film će pratiti Ala nakon njegovog puštanja iz zatvora i tokom borbe sa demencijom, u kojoj njegova prošlost postaje sadašnjost, progoneći ga uspomenama na brutalan način života i poreklo koje je obeležilo njegovo postojanje. Pre dve nedelje, Hardi je pružio svim ljubiteljima njegovog stvaralaštva prvi uvid u njegovu izvedbu Kaponea, deleći fotografije na kojima može biti viđen kako drži ikoničnu fedora kapu čikaškog gangstera, poreklom iz Njujorka.

Snimanje filma startovalo je u Nju Orleansu početkom prošlog meseca, a do sada, Hardi i režiser Džoš Trank, održavaju sve zainteresovane obožavaoce potpuno obaveštenim i u toku putem svojih instagram naloga. Novi naslov britanskog glumca i dalje ne poseduje tačan datum premijere, ali znamo da u filmu o Al Kaponeu glume i zvezde kao što su Met Dilon, Kajl Meklahlan, Džek Lovden i Linda Kardelini kao Kaponeova dugogodišnja supruga Me.

Hardi je definitivno veoma vredan ove godine, a u nekim od narednih premijera moći će da bude viđen kao Venom u spinofu Spajdermena, zajedno sa Dženi Slejt, Majklom Vilijamsom i Rizom Ahmedom. Venom je završio sa snimanjem pretprošlog meseca, a očekivana premijera ovog filma zakazana je za peti oktobar u Velikoj Britaniji i Severnoj Americi. Poznavajući veliku predanost neverovatnog Toma Hardija, možemo slobodno očekivati da sve što izlazi sa njegovim potpisom ispod naslova nikako ne može razočarati.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group