Fun - Muzika i film

Veliki povratak Hi-Mena i Gospodara svemira

Hi-Man se vraća na ekrane televizora 23. jula u novoj seriji Masters of the Universe: Revelation, koja će premijerno biti prikazana u okviru Netflix platforme...

Ukoliko ste voleli originalni crtać iz osamdeseteih, onda će vas obradovati i to da su prve slike nove serije konačno procurele i možemo videti šta nam nastavak legendarnog animiranog dela donosi.

Mattel Television serija dolazi od strane Kevina Smita (Clerks) i nastaviće se tačno tamo gde je originalno delo stalo, u borbi između Hi-Mena i Skeletora koja je opustošila Eterniju, dok Tela želi da ujedini heroje ove zemlje kako bi pomogli u potrazi za izgubljenim Mačem moći. Prva sezona nove serije posedovaće pet epizoda.

U Revelation izdanju naći će se brojni poznati glasovi. Mark Hamil (Star Wars) stajaće iza Skeletorovog karaktera, Kris Vud (Supergirl) igraće Hi-Mena/Princa Adama, Stiven Rot (Office Space) biće glas voljene mačke glavnog junaka Krindžera. U seriji će se takođe naći i Lena Hedij, Grifin Njuman, Henri Rolins, Toni Tod i Kevin Konroj. Masters of the Universe: Revelation dolazi u produkciji Mattel Television kuće i poseduje crtež kompanije Powerhouse Animation, koja je takođe bila zadužena i za Castlevania naslov.

Režiser Kevin Smit predstavlja velikog ljubitelja originalne serije i želeo je da stvori nešto što zaista prati njene korene. " Narativ novog izdanja postavljen je prvom epizodom u nastavku finalne animirane sezone iz osamdesetih i serije koja je rađena od 83. do 85. godine", izjavio je u jednom intervjuu. "Ovo je nastavak te priče. Poigravamo se sa originalnom mitologijom i karakterima, ponovo se osvrćući i odlazeći dublje u određenim delovima nerešenih linija priča."

"Vizuelno mi smo doneli konciznu odluku da se oslanjamo isključivo na MASTERS OF THE UNIVERSE liniju igračaka radi inspiracije, takođe. Mattel poseduje ogromnu kolekciju umetničkih radova, tako da smo odmah poželeli da nova serija bude otvorena njenim klasičnim primercima. Kompanija Mattel je posvećena ovom izgledu od kada je prvi put pokrenula liniju igračaka osamdesetih godina i sada imamo pravu priliku da joj odamo počast kako dolikuje."

Dodatno, proizvođač će kreirati i novu liniju igračaka za Revelation nastavak serije, koja će stići u sve veće prodavnice 15. juna, sa dodatnim modelima koji će ih pratiti sledeće jeseni.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group