Vil Smit svima pokazao ko je čale

Popularni glumac Vil Smit, godinama je poznat kao šampion nonšalancije i čovek sa jakim bolom u predelu prepona...

Tokom prošle nedelje, Smit je postavio svoju posebnu fotografiju na Instagram platformi. U potpuno opuštenom maniru, sa šortsom na stražnjici, raskopčanim gornjim delom trenerke i u nedostatku majice, glumac je izjavio da, kako bi bio potpuno iskren prema svojim pratiocima, mora priznati da se nalazi u najgoroj životnoj formi do sada.

Dodatno, Vil Smit trenutno ne uživa u svom prepoznatljivom izgledu napucanog lika iz akcionih filmova, ali je možda u razmaku između snimanja zaboravio da usavrši svoju ishranu ili, kako deluje, još uvek nije počeo da trenira za novi nastavak Independence Day franšize.

Bilo kako bilo, svi su veoma prijatno prihvatili i umeli da cene ovu njegovu otvorenu pojavu u stilu ćaleta koji je ustao da uzme pivo iz frižidera odlažući daljinac na tabure. Posebno sada u vreme kada ljudi šize zbog svakog dobijenog kilograma nakon zime i tokom trajanja pandemije, nastojeći da sagore što više kalorija kako bi se spremili za manekenisanje tokom leta, karakteristično njemu, Smit je podelio ovakvu jednu fotografiju sa svojih 52,8 miliona pratilaca, priznajući da se prilično opustio i da zapravo ne vežba sve vreme kako bi se moglo očekivati.

Na svu sreću, izlgeda da je civilizacija napredovala od kada su određene frakcije internet ratnika napadale Džejsona Momou zbog njegove ćalac fizionomije tokom 2019. godine. Komentari na Smitov post bili su veoma interesantni, dok je jedna dama čak izjavila kako ne vidi ništa "gore" na fotografiji. Muzičar Questlove je Vilovu izjavu i fotografiju nazvao najboljim postom u istoriji društvenih mreža.

Možemo zamisliti da brojne svetske zvezde imaju svoje dane kada se osećaju odlično zbog svog izgleda, ali i one kada, kao svi ostali smrtnici, mrze sebe i ceo svet. Jedan pogled na lika kao što je Smit, raskopčanog gornjeg dela trenerke i u šortsu koji na njemu više deluje kao gaće, predstavlja pravi podsetnik da je za ljude sasvim normalno da budu ono što zapravo jesu.

Pored toga, fino je videti ovog glumca kako konačno živi svoj život posle karijere koja je obeležena transformacijama i napornim radom namenjenim pripremama za teške uloge Muhameda Alija i brojnih superheroja. Jednostavno, svi njegovi pratioci prilično su srećni što znaju da se nalaze u istim pandemijskim problemima kao i njihov ljubimac, pozdravljajući ovakav njegov potez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group