Fun - Zanimljivosti

8 stvari koje niste znali o PLAYBOY vili

Iako možda danas nije toliko popularna, Playboy vila je bila san svakog muškarca...

Legendarni Hju Hefner, postao je globalno popualran zahvaljujući svom Playboy časopisu koji je oduševljavao, usrećio i edukovao veliki broj muškaraca. Dom prelepih plavuša, popularnih zečica, bila je upravo Playboy vila u koju je svaki pripadnik muške populacije hteo da zaviri.

Iako svi znate za zečice, Hefnera i prostranu vilu, mi ćemo vam predstaviti 10 stvari koje sigurno niste znali o Playboy vili.

08. Jedini privatni posed koji poseduje dozvolu za zoološki vrt u Los Anđelesu

Da, Playboy vila ima dozvolu za zoološki vrt i posedovanje egzotičnih životinja. Pošto je poznata kao „kuća uživanja“, sasvim je normalno da ovde možete naći i egzotične životinje poput tigrova, flamingosa i majmuna. Ptice su pogotovu dominantne na posedu vile, što je prilično izuzetan prizor.

07. Hefner nije vlasnik

Verovali ili ne, Hju Hefner nije vlasnik vile.  Iako je prvobitna bila u njegovom vlasnštvu, Hefner je kasnije morao da podeli vlasništvo sa još nekoliko vlasnika. Sada u vili možete zateći nekoliko ljudi za koje nikada niste čuli, a takođe možete iznajmiti sobu i biti u prisustvu prelepih plavuša.

06. Vatromet je dozvoljen (u svakom trenutku)

Na području Los Anđelesa nije dozvoljeno da koristite vatromet kada to vi hoćete. Vatromet se samo koristi u posebnim prilikama, a u suprotnom se može tretirati kao zločn. Ipak, za Playboy vilu ovo pravilo ne važi. Stanovnici ovog poseda mogu da prave nebeski spektakl kad god požele.

05. Vila je  pripadala igraču šaha

Pre nego što je vila postala onakava kakvu je volimo, onda je bila dom Luisu Stathamu koji je bio prvobitni vlasnik. Pored toga što je bio džentlmen i inženjer, Statham je bio svetski poznat igrač šaha.

04. Vila poseduje osoblje od 70 osoba

Pored mnogobrojnih zečica, Playboy vila u svom kompleksu nudi smeštaj za 70 članova osoblja. Ovde se ubrajaju mnogobrojni kuvari, spremači, vozači i drugi koji su uvek tu da zadovolje sve potrebe stanovnika vile.

03. Vila se nalazi na psoedu od 2000 kvadratnih metara

Ovakva ekskluzivna vila ne može da bude smeštena na malom posedu, zar ne? Na sreću njenih stanovnika, ova vila se nalazi na posedu od 2000 kvadratnih metara. Vila u svom posedu sadrži spa kućice, teniske terene i prostrane bazene. Naravno ogromna bašta i prostor za šetnju su uključeni.

02. Pojavljivala se u nekoliko serija i filmova

Zbog svoje ogromne popularmosti, Playboy vila se pojavljivala u filmovima i serijama. „Princ sa Bel Era“, „Seks i grad“, „ Kuća zečeva“ samo su neki od filmova i serija u kojima se ova legendarna vila pojavljivala.

01. Ponekad zna da bude neverovatno prljava

Iako poseduje veliki broj osoblja, ova vila često zna da bude u haosu. Česte pijanke, žurke i mnogobrojne životinje ostavljaju ovu vilu u vrlo neprivlačnom stanju. Bivše zečice su pričale da su imale veliki problem sa higijenom kuće i da je to bio jedan od glavnih problema.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group