Fun - Zanimljivosti

90-ih su svi muškarci za njom BALAVILI

Pogledajte kako danas izgleda glumica koja je glumila prelepu i tajanstvenu NIKITU...

Ako imate preko 30 godina, sigurno se sećate serije koja se 90-ih emitovala na našim programima. Govorimo o seriji Nikita u kojoj je glumila prelepa Pita Vilson koja je tada bila miljenica muške populacije, naročito u Srbiji.

Serija „La Femme Nikita“ emitovala se 4 godine u periodu od 1997. do 2001. godine i bila je veliki hit. Iako je serija imala dosta zapleta, zanimljivu priču i likove, svi su seriju gledali zbog prelepe plavuše koja je osvajala muška srca hladnim pogledom.

Pita Vilson se danas retko pojavljuje u medijima i filmovima, ali još uvek je svi prepoznaju po ulozi Nikite. Iako ona sada ima skoro 50 godina, ona još uvek izgleda kao prava bomba, koja stari poput vina, tako da je sada žena koja će vas još lakše šarmirati.

Iskreno bi voleli da Pita ponovo aktivira svoju filmsku karijeru, jer smo se uželeli naše omiljene plavuše i želimo da vidimo kako će izgledati u novim i modernim filmovima.

Pogledajte galeriju ako želite da vidite kako pita Vilson danas izgleda:

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group