Amputirao prste kako bi se približio svojoj finalnoj formi

Francuz koji sebe zove Crni Vanzemaljac nedavno je amputirao dva prsta u okviru poslednje ekstremne telesne modifikacije...

Antoni Lofredo, ili "Black Alien Project", kako je poznat na društvenim mrežama, kompletno je prekriven tetovažama i poseduje brojne pirsinge, ali oni su ništa u poređenju sa ozbiljnim telesnim mofikacijama kojima se podvrgao, uključujući uklanjanje usana i nosa.

U svom poslednjem suludom poduhvatu, Antoni je išao u Meksiko gde su mu amputirana dva potpuno zdrava prsta sa leve šake. Tridesetrogodišnji Lofredo podelio je snimak svog novog izgleda na Instagram platformi, sa opisom u kome stoji: "Razvio sam svoj unutrašnji mir", na engleskom i španskom.

Deleći fotografije svoje zašivene ruke, ovaj vanzemaljac napisao je: "Evolucija Crnog Vanzemaljca 33%", što predstavlja indikator toga dokle je njegova transformacija do potpunog crnog vanzemaljca stigla do sada. Zajedno sa uklanjanjem svog nosa i prstiju, ovaj čovek odstranio je i svoje ušne školjke, tetovirao očne jabučice u crno, pod kožu glave i lica postavio transdermale i podelio jezik napola.

Sve njegove modifikacije došle su sa velikom cenom, dok je sam objasnio da se nakon prošlogodišnjeg uklanjanja usana mučio sa govorom, ali ni to na kraju nije uspelo da ga zaustavi u postizanju ličnih ciljeva. Drugim Instagram postom, Francuz je otkrio svoje planove da na sličan način osakati desnu šaku, zahvaljujući se svojim pratiocima na podršci i energiji koju mu pružaju prilikom priprema za drugu ruku.

Objašnjavajući svoju želju za kreiranjem lika Crnog Vanzemaljca, Lofredo je izjavio za francusku novinsku agenciju Midi Libre: "Od malih nogu, bio sam potpuno opčinjen mutacijama i transformacijama ljudskog tela. Nešto se u meni prelomilo kada sam radio kao obezbeđenje, shvativši da ne živim svoj život kako sam uvek želeo. Stao sam sa svim što sam radio i krenuo put Australije. Svakodnevno sam, čak i nesvesno, konstantno razmišljao o svojim planovima za sledeći mesec. Obožavam da igram ulogu ovog zastrašujućeg karaktera".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group