Fun - Zanimljivosti

Baka zamenila seks igračke svog unuka za termo čarape

Seks igračke dvadesetjednogodišnjeg Japanca greškom su zamenjene za termo čarape od strane njegove bake...

Starica je prirodno, misleći da je reč o čarapama, navukla ove modele na svoje noge kako bi joj bilo toplije tokom noći. Nakon što je saznao šta je njegova baka uradila, mladi čovek joj je otkrio pravu namenu "termo čarapa" na njenim nogama i zamolio je da ih skine. Međutim, nesrećna žena je imala previše problema kako bi ih uklonila sa svojih stopala, tako da joj je unuk pomogao, postavivši video celokupnog procesa na Twitter.

Nakon dosta muke, baka i unuk su uspeli da uklone seks igračke sa njenih nogu. Posle čega je ovaj mladi Japanac izjavio je na Twitter platformi kako ne želi da ih zadrži jer bi to tehnički bio incest, ponudivši ih javno svima koji se pale na bakina stopala, tvdeći da su njegove igračke i dalje tople. Sve ovo donosi brojne nedoumice - ili Japan nije dovoljno bombardovan ili je Twitter definitivno mreža koju pod hitno treba ugasiti.

N.Đ.

Izvor: 9GAG

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group