Bivši jutjuber FPSRussia objašnjava kako se proveo u zatvoru

Legendarni jutjuber FPSRussia otvoreno je govorio o svom vremenu provedenom u zatvoru, opisujući ga kao veoma neobično iskustvo...

FPSRussia kanal se zasniva na fikcionom karakteru Dimitriju, koga igra Kajl Majers, profesionalnom Rusu koji uglavnom predstavlja svoj veoma impresivan arsenal naoružanja i eksploziva, putem humorističkih videa. FPSRussia je prvi put kreirao svoj kanal 2010. godine i u nekoliko narednih meseci dostigao prvi milion pratilaca. Zapravo, uprkos neaktivnosti od 2016. godine, ovaj kanal i dalje poseduje gotovo osam miliona prijavljenih ljudi i dostigao je neverovatnih 947 miliona pregleda.

Međutim, u Avgustu 2017. godine, Kajl Mjerovu kuću snašla je policijska racija, u kojoj su učesvovale BATF i ATF agencije, zajedno sa Džordžijskim GBI odeljenjem, zbog sumnje da Majersu poslato 25 grama hašiša putem pošte. Hašiš je koncentrovano ulje marihuane sa visokim nivoom THC-a. Pretresom jutjuberovog imanja pronađeno je brojno naoružanje i pribor za uživanje u ovom narkotiku, kako stoji u zvaničnoj izjavi agencije GBI.

Nakon što je izašao, Majers je govorio o svom vremenu provedenom u zatvoru putem podkasta Painkiller Alredy, gde je izjavio kako je to bilo jedno veoma uvrnuto provedeno vreme. Majers je izjavio kako se od dana kada je završio u zatvoru veoma dobro zabavljao, upoznao dosta interesantnih ljudi, naučio svakve nove, interesante tehnike, veštine i taktike.

Kako jutjuber ističe, on je iza brave stekao zaista dobre prijatelje, ali priznaje da možda neće moći da ostane u kontaktu sa njima, jer su oba ova čoveka prestupnici karijeristi. Kada je upitan kako je održavao svoj um zauzetim iza rešetaka, ovaj mladić je izjavio: "Tamo, ukoliko nisam radio, trčao sam kada god sam za to uspeo da nađem vremena, bavio se novom dijetom i smršao gotovo 16 kilograma".

Hapšenje ovog jutjubera nije prvi put da su njegovo ime i ime njegovog kanala dospeli na naslovne strane iz razloga koji nisu previše pozitivni. FPSRussia kanal pogođen je tragedijom kada je njegov član produkcije Kejt Ratlif pronađen mrtav sa ranom od vatrenog oružija, u njegovom domu u Džordžiji, januara meseca 2013. godine, što je navelo Majersa da na neko vreme prestane sa stvaranjem sadržaja. Ova smrt ostala je nerazjašnjena do današnjeg dana.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group