Dan kada je sudija "ugasio" ošamućenog MMA borca

Jedan od najbizarnijih momenata u MMA istoriji, jeste onaj kada je zbunjeni borac bio pridavljen do onesvešćivanja od strane sudije svega nekoliko sekundi nakon što je nokautiran...

Ukoliko se ne sećate ovog momenta, onda znajte da ste dobro pročitali, a ovaj incident dogodio se između dva nepoznata borca, u meču za koji se veruje da se odigrao u Rusiji pre dve godine i koji je trajao nešto više od nekoliko desetina sekundi pre nego što je jedan od njih nokautiran strašnim desnim krošeom protivnika.

Sudija je veoma brzo intervenisao kako bi sprečio da oboreni borac dobije još više batina, ali u neočekivanom obrtu događaja, on se našao u situaciji da je morao da se brani od ošamućenog čoveka. Kao što možete videti, konfuzni i potpuno dezorijentisani borac ustao je i pokušao da sruši sudiju sa obe ruke, kačeći mu se za noge, ali je arbitar predstvio izvanredne odbrambene veštine hvatajući borca brutalnom kragnom oko vrata.

Sa leđima oslonjenim na oktagon, on je primenio giljotinu na taj način da je borac uskoro pao u nesvest, nakon čega je uleteo i njegv trener pokušavajući da ga održi na nogama. Ovo je definitivno jedan od najčudnijih momenata koji smo videli kada u ovom sportu, mada nikako nije prvi put da neko pokuša da nasrne na sudiju unutar kaveza.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group