Fun - Zanimljivosti

Elegantan pokušaj bekstva iz marice u saobraćajnoj gužvi

Kada ste dovoljno vispreni, staloženi i pribrani za vas praktično ne postoje prepreke u životu...

Kamera sa kontrolne table iz jednog vozila u saobraćaju uhvatila je uhapšenog čoveka kako se polako iskrada iz policijske marice zaglavljene u gustom saobraćaju. Način na koji je ovaj gospodin izašao iz zadnjeg dela vozila i nežno pokazao ljudima u kolima iza da budu tihi, sa prstom brižno postavljenim na usne, kao da pazi da ne probudi dete koje spava u blizini, klizajući u stranu toliko nežno da se zadnja osovina policijskog vozila gotovo nije ni zaljuljala, pruža neverovatne detalje ovom predivnom pokušaju bekstva.

Ovo takođe znači da je ovaj čovek iskusan lopov, ali pre nego što je uspeo da se potpuno izvuče iz svog pritvora i pobegne na sigurno, postajući kriminalni mastermajnd u Rusiji, policajci koji su se nalazili u putničkoj kabini izašli su iz kombija i u savršeno sinhronizovanom potezu zaskočili svog zarobljenika. Snimak koji možete videti ispod teksta snimljen je u Saransku, gradu udaljenom oko šesto kilometara od ruske prestonice.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group