Entoni Hopkins postao TIK TOK zvezda

Iako ima 82 godine, Entoni Hopkins je nezaustavljiv...

Tik Tok nevervatnom brzinom postaje jedna od najpopularnijih društvenih mreža. Cilj Tik Toka je da na njemu postavljate različite video klipove i da druge klipove replicirate i učinite ih jedinstvenim. Mnogi influenseri i zvezde zadaju različite zadatke na ovoj mreži, a milioni fanova pokušavaju da ih na različite načine rekreiraju.

Legendarni Entoni Hopkin, odlučio je da poseti Tik Tok, pa je na ovoj mreži demonstirao svoje plesne veštine. On je rekreirao ples poznatog pevača Drejka, a zatim je izazvao Silvestera Stalonea i Švarcenegera sa rečima „Roki, Arnolde, ajde da vidimo da li ste bolji!“.

Pratioci ove društvene mreže su potpuno poludeli, a klip Hopkinsa poatao je toliko viralan da je on trenutno jedna od najvećih zvezda na Tik Toku. Ako se izazovu pridruže Stalone i Švarceneger, onda smo sigurni da će tek nastati prava „ludnica“, koja će dodatno ubrzati rast ove društvene platforme.

 
 
 
View this post on Instagram

@champagnepapi I’m late to the party... but better late than never. @officialslystallone @schwarzenegger #toosieslidechallenge

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) onMay 7, 2020 at 5:04pm PDT

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group