Fun - Zanimljivosti

Evo šta lopovi najviše kradu na plažama

Ako ste mislili da su lopovi u potrazi za vašim novčanicima onda ste se prevarili...

Na plaži svi želimo da budemo opušteni, srećni i nasmejani. Zbog toga često znamo da se previše opustimo i da prestanemoi da obraćamo na stvari koje nas okružuju, a upravo tada se pojavljuju lopovi kojima mi postajemo laka meta.Llopovi na plažama su vrlo uobičajna stvar i ima ih svuda na svetu, oni svoje mete pažljivo posmatraju i biraju trenutak da ukradu stvari kada su svi u vodi ili kada ljudi ne obraćaju pažnju.

Iako su lopovi pre krali novčanike i druge vrednosne stvari, ovoga puta oni su pronašli drugu metu, a  to su ključevi od kola.

Lopovi sada ciljano biraju plaže koje se nalaze pored velikih parking mesta, a zatim kradu ključeve od automobila. Pošto se sada većina automobila otvara bežično preko daljinskog ključa, oni vrlo lako mogu da pronaću auto i da ga otvore ključem koji su ukrali.

Oni obično biraju skuplja i luksuznija kola i vode ih na skrivena mesta gde ih rastavljaju i prodaju njihove delove. Na ovaj način oni zarađuju ogromne količine novca, a vlasnici primete da im je ključ od kola nestao tek kada se spreme da odu sa plaže.

Zbog toga vodite računa o vašim ključevima i nikada ne ostavljajte vaše stvari bez nadzora.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group