Hju Hefner drogirao žene protiv njihove volje i zahtevao orgije skoro svako veče

Šokantni novi dokumentarac Tajne Plejboja, navodno baca svetlo na mračnu stranu ovog ozloglašenog brenda i njegovog osnivača, Hju Hefnera, uključujući i brojne optužbe koje tvrde da je on zahtevao orgije i da je drogirao žene...

Serijal obećava kako će navodno otkriti istoriju upotrebe narkotika, seksualnog zlostavljanja, pa čak i dokaze o seksualnim odnosima sa životinjama u najpoznatijoj vili na svetu i drugim Plejbojevim imanjima. Novi dokumentarac poseduje intervjue sa ključnim insajderima, uključujući Hefnerove bivše devojke, Holi Medison i Sandru Tiodor. Tiodorova koja sada ima šezdeset i pet godina prisećala se orgijanja u vili koje su trajale pet noći zaredom, što je, prema njenim tvrdnjama, postao protokol, tokom kog je Hefner drogirao devojke kako bi lakše raširile noge.

Kako sama tvrdi, ona je lično videla šta se dogodi kada njegovi seksualni zahtevi postanu gadni i priznaje da ju je dobro uplašio na kraju, jer ga je jednostavno bilo nemoguće zadovoljiti. „On je želeo sve više i više. Grupni seks je bio najmanje pet noći nedeljno“, dodala je bivša devojka. „Oni su imali protokol. On je želeo sve da organizuje i upravlja svime, dok mi nismo smeli da remetimo njegove planove jer ste jasno mogli uvideti da ga to iritira“.

Tiodorova takođe tvrdi da je Hefner bio notorni uživalac narkotika i da ju je slao po kokain bezbroj puta, dok je od seksa zahtevao da ga „polomi kao što bi polomila konja“. Holi Medison, koja se zabavljala sa Hefnerom tokom osam godina, detaljno opisuje kako on nije vželeo da koristi zaštitu i da je životni stil Plejbojeve Zečice doveo do toga da u jednom trenutku svog života pokuša da se ubije.

Hefner, koji je umro 2017. godine u devedeset i prvoj godini, predstavlja centralnu figuru ovog dokumentarca, koji navodno pokušava da se kritički osvrne i ponovo ispita njegovo ikonično zaveštanje. Sada izblaćeni osnivač najpopularnijeg magazina za muškarce imao je svega dvadeset i sedam godina kada je izbacio njegovo prvo izdanje, tačnije 1952. godine, sa Merlin Monro kao njegovom prvom devojkom sa naslovnice.

Od tada, Hefner je gradio svoju imperiju prodavajući milione Plejboj magazina mesečno, istovremeno otvarajući noćne klubove u koje su članovi mogli pristupiti upotrebom ključa koji je otvarao prednja vrata. VIP članovi Plejboj noćnih klubova navodno su bili slobodni da rade šta hoće, međutim, ovaj dokumentarni serijal čak navodi i priču o voditelju Soul Trejn emisije, Donu Korneliusu, koji je navodno držao dve Plejboj Zečice kao taoce i silovao jednu od njih.

Mika Garsija, bivši direktor Plejmejt promocija, takođe govori u ovom dokumentarcu, navodeći: „Ovo je bila organizacija nalik sekti. Žene su vrbovane i mislile su da su deo porodice. Hefner je zaista verovao kako poseduje ove žene. Imali smo Plejmejte koji su se predozirali, pokušavali samoubistva“. Hefnerov izvršni asistent tokom sedamdesetih i osamdesetih godina, Liza Loving Baret, podelila je svoju stranu priče u ovom serijalu.

Ona je govorila o Hefnerovoj zalihi leka Quaaludes, moćnog sedativa koji se takođe zove „raširivač nogu“. Obeleženi kao neophodno zlo od strane Plejboj osoblja, za ove lekove se smatralo kako mogu naterati žene da učine doslovno sve, dok je navodno, Hefner imao dobru zalihu u svojoj spavaćoj sobi, uvek spremnu za ženu koja bi u nju bila dovedena.

Beretova takođe tvrdi da je unutar Plejboj vile postojala kokainska kultura, uključujući i čitavu sobu koja je konstantno imala gomilu ovog opijata ispod ukrasnog držača za toalet papir. Droga je bila toliko rasprostranjena i dostupna da je čak i jedna od Hefnerovih pudlica postala zavisna jer je često lizala prosutu koku sa poda, sudeći prema dokumentarcu, koji će biti premijerno prikazan putem A&E mreže dvadeset i četvrtog januara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group