Italijanska policija otkrila švercovan kokain u kafi

Da li ste za kafu?

Granična policija Italije naišla je na slučaj koji je vrlo interesantan i jedinstven. Oni su na granici uhvatili muškarca koji je u svom automobilu imao kesu sa zrnevljima kafe. Nakon malo detaljnije istrage, utvrđeno je da se u zrnima nalazi čist kokain i da ga ukupno ima oko 250 grama.

Svako zrno bilo je pažljivo izdubljeno, a zatim napunjeno čistim kokainom. Iz policije kažu da im ne bi palo na pamet da nikada proveravaju unutrašnjost zrna kafe, ali da su primetili da je jedno zrno bilo čudno, pa su zato odlučili da idu na detaljnu pretragu.

Čovek koji je švercovao drogu momentalno je uhapšen, a zatim je i otkriveno da se droga distribuira u Firencu, gde se meša i prodaje kroz ruke mnogobrojnih dilera. Iz italijanske policije poručuju da će uhvatiti i uhapsiti ovaj narko lanac i da će od sada kontrola kafe i sličnih namirnica biti detaljna na graničnim prelazima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group