Iza svakog ludog muškarca stoji jaka i još luđa žena

Jedan momak iz Australije proveo je svoj dosadašnji život tetovirajući se i modifikujući svoje telo, u procesu koji je startovao kada je još bio mala ulična protuva, sa svega jedanaest godina…

"Jednostavno nisam želeo da izgledam kao drugi ljudi", izjavio je Itan. On je do sada svoje telo i lice prekrio tetovažama, dodajući ih kompletnim telesnim modifikacijama koje uključuju i potamnjivanje beonjača i sečenje jezika uzdužno.

"Ljudi koji me vide uglavnom pomisle da moje tetovaže i modifikacije poseduju neko veće značenje nego što je to zapravo istina", dodao je ovaj neobični mladić. "Na kraju dana, ja ovo radim svom telu zato što smatram da je kul i to je uglavnom čitava priča."

U nedavnoj epizodi popularnog serijala koji se bavi ljudskim transformacijama, Itan je proveo dva ipo sata sa umetničkim šminkerom Suzi, koja je za to vreme prekrila svo njegovo mastilo, kako bi iznenadio svoju partnerku Meg.

"Ja od kada ga znam on izgleda ovako", rekla je njegova supruga. "Jednostavno ne mogu da ga zamislim bez tetovaža."

Proces privremene transformacije počinje sa primenom svetlo roze pigmentiranog sloja na Itanovoj koži, nakon čega šminker dodaje uklapajuće tonove koji vraćaju prirodnu boju njegovog tela. "Već se osećam potpuno golo", dodao je Itan nakon što je Suzi prekrila njegove ruke. "Ovo je veoma lepše od tetoviranja."

Kada je prvi put video sebe bez prepoznatljive telesne umetnosti, Itan je bukvalno odskočio i ubrzo shvatio da on i dalje preferira svoj modifikovani izgled, ali na svu sreću i njegova žena se sa time slaže.

"On je i dalje veoma zgodan, ali ja njega volim sa njegovim tetovažama", dodala je Megi. "Ne želim da ga menjam."

N.Đ.

Izvor: Men's Health

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group