Jazavac uskoro pred sudom zbog terorisanja posetilaca parka

Vlasti u Engleskoj izdale su javno upozorenje nakon što se pojavio potencijalno agresivni jazavac koji je terao ljude i pse iz jednog parka...

Na snimku na kome možemo videti jazavca kako progoni ljude i njihove ljubimce, u Zapadnom Midlandsu, potpuno je jasno da, uprkos tome što su ove životinje uglavnom stidljive i izbegavaju kontakte sa ljudima, ova posebna jedinka nije više raspoložena da trpi bilo čija s**nja i da je odlučila da prati i prestravljuje pse okolo u po bela dana, dok se čak u jednom momentu prilično opasno pribiližila jednom francuskom buldogu.

Ljutiti jazavac je potom primetio ženu koja prelazi preko vode i kamenja postavljenog u njoj, krenuvši da je uhodi, a nedugo nakon toga možemo je videti kako postepeno ubrzava i nastoji da pobegne životinji. Kada je oterao ovu ženu, jazavac se polako okrenuo i krenuo da se udaljava ka pošumljenom delu parka, pre nego što se snimak završio.

Nakon što je video podeljen na društvenim mrežama, RSPCA organizacija potvrdila je da ovo ponašanje jazavca nije normalno, upozoravajući ljude da se sa svojim psima drže podalje od njega. Kako su naglasili iz ovog udruženja: "Ovo nije normalno ponašanje za jazavca, koji je po prirodi noćna životinja i uglavnom ne može biti viđen po danu kako šeta među ljudima na otvorenom". RSPCA savetuje sve koji vide ovog jazavca ili bilo kog drugog, koji se ponaša na isti način, da drže distancu, ali i pse podalje od njih, takođe. Životinja može biti dezorijentisana, potpuno nepredvidiva i agresivna".

Možda jazavac jednostavno ne može da spava preko dana pošto radi treću smenu i konačno je odlučio da otera sve bučne uljeze iz svog parka, ali bilo kako bilo, nakon snimanja bizarne scene, čovek koji je podelio putem društvenih mreža, napisao je: "Mali jazavac je izašao da se igra na kamenju u Kenek Čeksu".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group