Epska ispala katoličke škole za Dan majki

U jednoj katoličkoj školi u Filadelfiji nastao je potpuni haos i zaprepašćenje tokom proslave Dana majki, ali uprkos tome što su ljudi iz administracije potpuno posramljeni, sve je bilo potpuno urnebesno, makar za neke roditelje...

Kako je Philly Voice preneo, Katolička škola Svetog Anselma, želela je da proda ruže za ovaj godišnji praznik, ali je umesto njih slučajno prodala tange koje su bile upakovane u obliku cveća.

Škola, smeštena u severoistočnom delu grada, ima oko 250 upisanih od obdaništa do osmog razreda. Za sada je potpuno nejasno na koji je način ovo uspelo da se dogodi, iako je lokalna novinska agencija napomenula da Filadelfija poseduje brojne ulične prodavce, kao dodatak pojedinim koji funkcionišu putem mreže i koji zajedno prodaju šaniranu robu.

Na jednom Facebook snimku moguće je videti jednog navodnog roditelja ove škole koji drži dobijenu ružu u ruci. Ovo je postavljeno od strane filadelfijske The John DiBella Show emisije, sa opisom: „Predstavljamo vam cvet koji je Katolička škola Svetog Anselma dala đacima da odnesu svojim majkama za Dan majki."

Sudeći prema CBS mreži, direktor ove škole poslao je mejlove roditeljima nakon incidenta, naglašavajući da ruže koje su oni prodali za Dan majki nisu imale ni jedan veštački cvet. Umesto toga, ovde je reč o predmetima koji su bili planirani za Dan zaljubljenih i namenjeni su odraslima. Kako je direktor dalje naveo, njegova administracija će pokušati da shvati kako je došlo do ove greške i učiniti sve korake kako bi se sprečile ovakve stvari u budućnosti.

Ken Gevin, portparol Piladelfijske Nadbiskupije, izjavio je za Newsweek da je ovaj incident splet nesrećnih okolnosti i da se on ispred crkve izvinjava duboko svima. On je takođe dodao da ovo mešanje poklona ostaje pod istragom škole i parohijske administracije, kako bi se utvrdilo šta se zapravo dogodilo.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group