Kosovski Albanac progutao Nokia telefon u komadu

Lekari u južnoj srpskoj pokrajini zahtevali su pomoć vlasti kako bi identifikovali trideset i tri godine starog kosovskog Albanca koji je progutao ceo Nokia telefon i koji se u njegovom stomaku nalazio četiri dana...

Skender Teljaku, vođa medicinskog tima, podelio je fotografije putem Facebook naloga, a na njima možemo videti telefon nakon što je uklonjen, kao i rendgenske i endoskopske snimke dok je on još bio unutar njegovog stomaka.

Doktor je uspeo da ukloni strani objekat bez hirurške intervencije i sečenja stomaka, rasturajući ga u tri segmenta endoskopskim pomagalima. Sudeći prema lokalnoj pokrajinskoj novinskoj agenciji Ekspres, čovek je došao sam u prištinsku bolnicu želeći se na bol izazvan progutanim telefonom.

Pored toga što ne možemo nikako shvatiti kako je uopšte uspeo da proguta čitav telefon, bitno je naglasiti da je njegova baterija definitivno predstaljala najopasniji deo, jer je mogla eksplodirati i osloboditi opasne hemikalije u stomak ovog čoveka, čiji bi život tada bez sumnje bio ugrožen.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group