Lepotica koja se obogatila puneći tegle prdežima završila u bolnici

Bivša zvezda rijaliti programa koja je zaradila više od 200.000 dolara prdeći u tegle najavila je svoje penzionisanje nakon što je završila u bolnici zbog preteranog napinjanja...

Tridesetjednogodišnja Stef Motato iza Konektikata, nedavno je završila u urgentnom centru sa simptomima srčanog udara nakon što je doživela užasavajući bol u svojim grudima. Zabrinuti doktori odradili su analize krvi i elektrokardiogram, ali su na kraju ipak zaključili da su svi simptomi koje je ova žena imala zapravo izazvani viškom gasova nastalim iz njene ishrane koja se zasniva na pasulju, jajima i banana proteinskim šejkovima.

Otkrivajući lokalnim medijima sve vezano za momenat kad je analni napad počeo, Stef je izjavila: „Mislila sam da preživljavam moždani udar i da su ovo moji poslednji trenutci na Zemlji. Definitivno sam preterala u svojim naporima da klijentima isporučim savršene prdeže“. Ova lepa dama prodaje svoje golubove u tegli od novembra meseca prošle godine, nakon što je dobila prvi zahtev za ovakvim nečim na sajtu sadržaja za odrasle Unfiltrd.

Ovaj unikatni proizvod pakuje se u teglu kao turšija pod pritiskom i prodaje se bolesnim muškarcima koji za to plaćaju i po hiljadu dolara pojedinačno, mada Stef nudi i poseban popust tokom praznične sezone. Kako bi održala korak sa potražnjom, ova žena je u toku jedne nedelje oborila apsolutni rekord, napunivši čak pedeset tegli dragocenim gasom iz svoje plinare, samoproklamujući se kao prdopreduzetnik koji se opredeljuje za ishranu obogaćenu vlaknima, živeći na pasulju i kuvanim jajima.  

Prava sreća je to što ova gospoja nije detonirala kao prenapumpana guma, posebno zbog toga što je u čitavu kombinaciju dodala i šejkove, za koje tvrdi da njenim prdežima dodaju daleko smrtonosniju notu. Prilikom jedne bolničke posete, Stef je izjavila: „Sećam se da sam jednoga dana zbog potreba posla popila oko tri proteinska šejka i pojela veliku činiju kuvanog crnog pasulja“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group