Mačka uhvaćena prilikom krijumčarenja droge pobegla iz zatvora na Šri Lanci

Mačka koja je bila zatvorena u najstrožijem zatvoru u Šri Lanci nedavno je pobegla...

Ovaj prestupnik kažnjen je zbog pokušaja krijumčarenja droge i SIM kartica za mobilne telefone. Narko bos je primećen od strane zatvorskih službi prošle subote, u ustanovi Welikada na Šri lanci. Uprava Welikada zatvora navela je da su incidenti u kojima ljudi bacaju male paketiće doge, punjače za telefone i telefone preko zidova u porastu tokom prethodnih nekoliko nedelja, ali i dalje ne znaju da li ova narko mačka ima bilo kakve veze sa tim.

Gotovo dva grama heroina, dve SIM kartice i memorijske kartice pronađeni su u malim plastičnim kesicama okačenim od kriminalčev vrat. Međutim, u nedelju mačka je pobegla iz zatvorske prostorije u kojoj su je vlasti držale. Čelnici zatovra nisu želeli odmah da komentarišu ovaj incident.

Policija sumnja da su dileri koji treniraju ove mačke iz istog kartela koji ih koristi kako bi droga bila prokrijumčarena ostalim članovima u zatvor. Pošto ne postoji zakonska odredba za hapšenje životinja na Šri Lanci, predstavnici zakona su se nadali da će ovaj četvoronogi prestupnik možda moći da ih odvede do jazbine iz koje kreću ove kriminalne operacije. Prema navodima medija, krzneni nakro kingpin pobegao je iz prostorije u kojoj je zadržan i dalje iz zatvora preko ograde kada su čuvari ušli u njegovu ćeliju kako bi ga nahranili.

Ovaj neočekivani narko trafikante držao je jezik za zubima i nije odao ciljeve niti izvore operacije, tako da slobodno može da se vrati u svoj kartel, a možda jednoga dana pokuša ponovo da se probije neopaženo kroz bezbednosne prstenove ove ustanove kako bi svojoj klijenteli isporučio sve što im treba.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group