Majk Tajson izgubio živce i malo prevaspitao brbljivog saputnika u avionu

Majk Tajson je optužen za udaranje drugog putnika u avionu, nakon što se snimak ovog incidenta zvanično pojavio u javnosti...

Sudeći prema izveštajima, čovek koji je nekada bio poznat kao najopasniji na planeti, nalazio se na letu iz San Franciska do Floride u sredu uveče. Svedok koji je razgovarao sa TMZ mrežom tvrdi da su on i njegov prijatelj razgovarali sa bivšim šampionom teške kategorije prilikom ukrcavanja na let, kada je Tajson još uvek bio prijateljski raspoložen prema njemu i drugim putnicima.

Pedesetpetogodišnji veteran bacio je čak i selfiš sa dvojicom muškaraca, od kojih je jedan nedugo potom seo iza bivšeg boksera, u početku veoma raspoloženim i srećnim zbog razgovora sa njim. Međutim, snimak koji se pojavio preko TMZ kanala deluje kao da Majk vremenom postajao sve umorniji od konstantne priče i gluposti koje suša, a kada je zamolio putnika da iskulira i kada se to na kraju nije dogodilo, bivši šampion je izgubio živce i pukao.

Američka mreža stigla je do videa incidenta, nakon kog je dosadnom mladiću ostalo malo krvi na licu zbog nekoliko laganih udaraca bivšeg šampiona teške kategorije. Prema izveštajima, Tajson je napustio avion odmah nakon incidenta, dok je muškarac sa druge strane pesnice otišao u policiju kako bi ispričao šta se sve dogodilo.

Za sada nema nikakvih komentara sa Tajsonove strane, niti se policija zvanično oglasila po pitanju ovog slučaja. Decembra meseca 2020. godine, Tajson je upozorio zvanično sve ljude koji su se previše opustili, naglašavajući kako su spremni da kažu svašta kada se nalaze iza svojih tastatura, bez ikakve želje da se suoče sa posledicama.

U sada već obrisanom Facebook postu, bokser je izjavio: "Društvene mreže su vas sve učinile previše komfornim po pitanju obraćanja ljudima i ne dobijanja udaraca u lice zbog toga". Ovo je definitivno moderana reinterpretacija legendarne fraze 'svi imaju plan dok ih neko ne zvekne po ustima', što je bokser izjavio pre svog susreta sa Evanderom Holifildom i konstantno je citiran od tada.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group