Fun - Zanimljivosti

Mama zaradila 20.000 dolara od prodaje svog mleka

Ona svoje mleko prodaje preko interneta potpunim strancima...

Ponekad se iznenadimo kada otkrijemo na kakve sve bizarne načine ljudi dolaze do novca. Julija Denis, 32-godišnja majka sa Floride, 2019. godine dobila je dete i na neočekivan način uspela da dođe do odlične zarade.

Ona je odlučila da unovči svoje mleko i prodaje ga po ceni od 90 centi za 30 mililitara. Na ideju je došla kada je svoje mleko dala jednoj ženi koja nije imala mleko i koja ga je kupila za svoje dete.

„Shvatila sam da imam dosta mleka i da mogu da ga dajem drugim ljudima ako oni to žele. Moje mleko obično kupuju majke koje mleko nemaju, ali na internetu se nađe dosta čudaka, pa me zovu muškarci i osobe koje imaju čudne fetiše. Ne smeta mi ko će kupti moje mleko, sve dok za njega dobijem novac i tako pomažem svojoj porodici“, rekla je Denis i objasnila da je za godinu dana zaradila 20.000 dolara samo od prodaje mleka.

via GIPHY

Ona mesečno ispumpa iz sebe 445 litara mleka i onda ga zamrzava i skladišti, tako da sada ima priličnu veliku zalihu majčinog mleka koje sprema da proda. Njenih mušterija je sve više, a veliki deo su muškarci koiji često traže dokaz da je mleko njeno, pa Denis ponekad mora da šalje slike kako bi dokazala da je mleko njeno.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group