Fun - Zanimljivosti

Maskiran u belca upadao u kuće i pljačkao ljude

Afroamerikanac koji je koristio autentičnu masku sa lažnom kosom kako bi se prerušio u belca tokom niza kućnih provala u Los Anđelesu i okolini uhapšen je prošle nedelje...

Rokim Provel star trideset godina, optužen je po dve tačke provale, teške krađe i jednom tačkom vandalizma, stoji u zvaničnoj izjavi Policisjkog odeljenja Beverli Hilsa. Inspektori koji su radili na seriji provala u mirnom predgrađu primetili su da usta osumnjičenog uvek deluju otvoreno na snimcima sigurnosnih kamera. Oni su zatim shvatili da provalnik ustvari nosi masku, koja mu pruža izgled belca guste smeđe kose.

Provel rodom iz Inglvuda, povezan je sa dve provale izvdene aprila i jula meseca prošle godine, u kojima su ukradeni televizori visoke rezolucije. On je uhapšen ovog maja tokom regularnog saobraćajnog zaustavljanja, kada su patrolni policajci pronašli masku i ostale predmete povezane sa pljačkama u njegovom automobilu.

Pretres je nastao zbog tablica, koje su takođe bile ukradene, stoji dalje u izveštaju. Daljom pretragom njegovog mesta prebivališta policajci su otkrili ukradene predmete koji povezuju ovog čoveka sa dodatnim pljačkama.

Inspektori sa Beverli Hilsa trenutno sarađuju sa Policijskim odeljenjem Los Anđelesa, njegovim detektivima i vlastima Njuport Biča kako bi zaključili da li je Provel povezan sa kućnim provalama i u tim gradovima. Do sada, lopov je povezan sa trideset provala u okrugu Los Anđelesa, kako navode lokalni mediji. Provel je pušten iz policijskog pritvora i pojaviće se pred sudom 25. maja.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group