Mekgregor na žurci zakucao italijanskog di-džeja

Konor Mekgregor je optužen za udaranje jednog italijanskog di-džeja u rimskom hotelu, svega nekoliko sati nakon krštenja njegovog sina u Vatikanu...

Mekgregor je prema navodima izvora polomio čoveku nos i rascepao gornju usnu udarajući ga na jednoj zabavi u subotu uveče. Fračesko Fakijeti tvrdi da je u potpuno neisprovociranom incidentu napadnut tokom zabave sa UFC superzvezdom, naočigled deset svedoka u St Regis hotelu.

U jednom postu koji je podelio sa svojih milion i nešto Instagram pratilaca, Fakijeti je izjavio: "On me je napao bez ikakvog razloga nakon što smo više od dva sata razgovarali i zabavljali se zajedno. Mogao sam da ćutim o ovome i ne kažem ništa nikome, ali pošto sam ovde da vam ovo saoštim, moram naglasiti da je ova osoba veoma nasilna i opasna."

Fakijeti je takođe objavio planove o tužbi koju će proslediti Mekgregoru zbog povrede koju je Irac navodno izazvao. Fakijetijeva žena Vilma, oglasila se povodom ovog napada, postavljajući na svom Instagram nalogu kako je Mekgregor već navodno pozvao njih dvoje na drugu zabavu, pre nego što je, kako ona tvrdi, potpuno promenio svoje ponašanje i postao nasilan.

Kako je žena izjavila: "Na svu sreću, Frančesko je bio veoma blizu Megregoru, tako da on nije mogao da udari punom snagom. Frančesko je leteo nazad, pao na sto i zatim na zemlju. Prvo što mi je palo na pamet bilo je da se oni šale, da je sve ovo samo predstava. Međutim, ubrzo sam ostala paralizovana. Okrenula sam se i videla da ga njegovi prijatelji drže zauzdanog uza zid, jer je on zapravo želeo da nastavi sa udaranjem Frančeska. Nakon što su ga smirili, odveli su ga, a ja sam upalila svetlo, ali ga je obezbeđenje opet ugasilo. Moj muž je krvario, želela sam da mu pomognem, ali su nas ubrzo izbacili sa zabave".

N.Đ.

Foto: californianewstimes

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group