Mlađani TikToker naučio životnu lekciju u nekoliko sekundi

Jedan „influenser“ našao se u prilično ozbiljnoj nevolji nakon što je naišao na pogrešnu osobu tokom snimanja svojih praktičnih šala za TikTok...

Korisnik ove društvene platforme, svojim pratiocima poznatiji kao Džej, otišao je u jednu prodavnicu alata i opreme kako bi kreirao nekoliko snimaka koji će mu doneti te dragocene klikove, ali se stvari nikako nisu dobro završile po ovog mladića.

Mete Džejevih „praktičnih šala“, uglavnom se nasmeju njegovim glupostima ili jednostavno udalje od njega, međutim, ovoga puta njegov izbor je bio potpuno pogrešan i zbog njega je završio na podu u zahvatu vrednom divljenja. Na klipu koji je ovom prilikom nastao moguće je videti ovog mladića kako prilazi kupcu koji se nije nadao onome što sledi. Ovaj šaljivdžija podigao je nešto što liči na PVC cev i iskoristivši je kao megafon najverovatnije kako bi urliknuo 'muñañyo', što je reč koja se ovom platformom proširila kao šumski požar i predstavlja neki debilni trend.

„Influenser“ nije ni uspeo da završi šta god da je urlao čoveku na uvce, pre nego što se ovaj okrenuo i munjevito stao iza njega, podižući ga i zakcuvajući na pod. Džeja možemo čuti kako cvili ’ovo je samo šala’, dok ga krupni gospodin drži spretno zalepljenog za pločice u profesionalnom maniru.

Snimak nesrećnog događaja postao je viralan na brojnim društvenim mrežama, dostižući milione pregleda i ostavljajući sve korisnike podeljenje po pitanju njegovog ishoda. Iako je ovo bila prilično žestoka reakcija na strani zvuk u slušnom kanalu, brojni ljudi cene postupak krupnog kupca koji je TikTokeru pokazao da se sa ljudima nije zezati.

Džej je svakako preživeo kako bi ispričao svoju priču, postavio ovaj snimak i nastavio sa svojim postovima, ali lekcija koju je naučio biće prilično dobra kada krene sledeći put da se poigrava sa strancima. Možda je naravoučenije – ne igraj se sa ljudima koji su duplo veći od tebe, ili jednostano – ne igraj se sa živcima drugih zbog svojih beskorisnih snimaka na idiotskoj društvenoj mreži.

@jaykindaffunny

 

♬ original sound - Jaykindafunny

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group