Novo istraživanje „šokantne istine“ iza potresnih Pentagonovih NLO dosijea

Tokom aprila 2020. godine, Pentagon je objavio tri klipa neidentifikovanih vazdušnih fenomena, uključujući i sada već najpoznatiji snimak Gimbal incidenta...

U januaru prošle godine, kao deo pomoći tokom pandemije, tajnim službama je naređeno da podele sve što znaju vezano za NLO susrete sa Kongresom. Rezultirajući izveštaj, koji je privukao veliku pažnju kreatora politike i NLO entuzijasta šriom sveta, na kraju nije doneo bilo kakve zaključke vezano za neidentifikovane vazdušne fenomene, osim jakog uverenja da sve što možemo videti nema ništa sa vanzemaljcima, a da ujedno može predstavljati ozbiljne izazove za nacionalnu bezbednost SAD.

Izveštaj je klasifikovao ovakve susrete u pet kategorija – prirodni atmosferski fenomeni, vazdušni neredi, USG tehnologije ili SAD industrijski razvojni programi, strani reklamni sistemi i ostali, što je u suštini kategorija u koju potpadaju sve ostale stvari.  

Sve ovo je podelilo eksperte, dok se od sledećeg meseca očekuje nova dokumentarna serija koja će rasvetliti najmonumentalnije promašaje tajnih službi do poslednje generacije, kako stoji u zvaničnom opisu novog serijala. NLO dosijei Pentagona, objavljeni krajem februara prošle godine, biće pročešljani od strane vodećih britanskih istraživača, uključujući i Filipa Mentla, razgovaraće se o procurelim snimcima i fotografijama, kao i o njihovim sumnjama da je ovo bio samo još jedan od pokušaja da američka vlada provuče svoju propagandu i svoje namere.

„Decenijama se neko igra sa našim umovima, scenarija se kreiraju i tajne drže daleko od nas. Tajne čuvaju moćnici u čijim rukama se nalaze. Nakon toliko godina tišine i tajnovitosti, vlada SAD sada konačno želi da nam predstavi dokaze o postojanju vanzemaljskog života, što ujedno može potpuno rasturiti našu percepciju čovečanstva i položaja u ovom univerzumu“, dodaje se u opisu dokumentarca. „Otkrivanje surove istine iza novih objava Pentagona, odlazi daleko dalje nego ikada pre i prati svaki, pa i najmanji detalj, koji prolazi okvire duboke analize naučnika i vojnih eksperata.“

Kada su prošle godine ovi dosijei izašli u javnost po prvi put, određeni eksperti su sugerisali da su strane zemlje najverovatnije odgovorne za ovako napredne tehnologije. „Kina poseduje dobro dokumentovane probleme sa baznim mlaznim motorima, a sa druge strane se oslanja na najjnapredniju špijunsku tehnologiju kako bi razvila svoje sisteme naoružanja koji su ispred našeg vremena. Stoga, veoma mi je teško da poverujem kako Kina ima bilo šta od ovoga“, izjavio je Marik Von Rennekamf, bivši radnik Pentagona za Gardijan.

Kritičar tajnih službi nastavio je: „Rusija poseduje budžet za odbranu koji predstavlja samo delić onog koji ima SAD, dok se veći deo njene vojne infrastrukture urušava i bori sa zubom vremena. Tako da, ukoliko su ovde u pitanju Kina i Rusija, onda je to nešto najizvanrednije što se može desiti. Ne znam kako bi oni to mogli da izvedu, a ukoliko su izveli, to bi najverovatnije predstavljalo najveći promašaj naših vojno-obaveštajnih službi i vlade SAD, sa magnitudom većom od 9/11 događaja“.

Pentagon UFO Files dokumentarac biće dostupan na iTunes, Amazon Prime, Google Play i Microsoft platformama od 22. februara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group