Okliznuo se i pao na protivoklopni projektil

Bombaška jedinica pozvana je na odeljenje Gloucestershire A&E bolnice nakon što se tamo pojavio jedan čovek sa eksplozivnom napravom iz Drugog svetskog rata u svom rektumu...

Eksperti za eksplozive Army Explosive Ordnance Disposal pohitali su u Gloucestershire Royal bolnicu u Glosteru nakon što su radnici bolnice shvatili da ovaj čovek u svom anusu krije metak od 57 milimetara koji može biti na ivici detonacije u njegovoj zadnjici.

Čovek koji za sebe tvrdi da je kolekcionar vojnih predmeta, rekao je lekarima da se okliznuo i pao na 6cm veliki protivoklopni projektil, koji se potpuno zaglavio u njegovoj gu**ci. On je zahtevao medicinsku pomoć nakon što je shvatio da ga ne može izvaditi iz mesta gde sunce nikad ne sija. Razgovarajući sa novinarima The Sun agencije, izvor blizak temi je izjavio: "Tip je rekao da je pronašao ovaj projektil kada je čistio svoju kolekciju. Kako tvrdi, on ga je spustio na pod i zatim se okliznuo i pao na njega. Tako je on završio u njegovom du**tu. Bio je u velikim bolovima. Mislim da se bavi skupljanjem vojnih memorabilija".

Policijski zvaničnik preneo je novinarima da je ovaj predmet uklonjen pre policijskog dolaska i da je odeljenje za eksplozive automatski kontaktirano. Drugi izvor je komentarisao da je u pitanju čvrsto kratko punjenje, prilično glomazno i našiljeno na vrhu sa olovnom glavom, dizajniranom posebno kako bi probušilo tenkovski oklop. To je u suštini inertan komad metala, tako da nije predstavljao zdravstveni rizik, makar ne za bilo koga drugoga osim čoveka kome se zaglavio u rektumu.

Doktor Kerol Kuper je naglasila da je ovaj incident mogao da bude fatalan itekako, da je protivoklopni metak probio u stomak pacijenta. "Opseg predmeta koje ljudi guraju u rektume je potpuno neverovatan i varira od vinskih čaša, preko ambalaže od kečapa do delova usisivača. Nažalost ovo je svakodnevna pojava kod nas u bolnici, ali nikada do sada nisam čula da je odeljenje za eksplozive moralo da bude uključeno."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group