Opljačkao banku pa odmah uplatio pare na svoj račun ispred na bankomatu

Muškarac koji je opljačkao jednu banku u Delaveru, krenuo je da uplaćuje ukradeni novac direktno nazad u bankomat...

Mekroberts Vilijams uhapšen je od strane državne policije Delavera dvanaestog decembra, nakon što je orobio banku. Vilijams je navodno zahtevao 150 dolara od bankovnog službenika, nakon čega je izašao napolje i krenuo da ubacuje sredstva kao depozit na svoj lični račun putem bankomata.

Četrdesetčetvorogodišnji muškarac je, prema izvorima, ušao u banku kamufliran, ali nije imao masku. On je takođe imao i šljivu ispod oka. Kako lokalni mediji navode, on je nedugo potom predao poruku radniku banke u kojoj je stajalo: „Ovo je pljačka. Želim 150 dolara“, izvinjavajući se pre nego što je krenuo da izlazi sa novcem.

Kada su policijske patrole došle nedugo nakon što je blagajnik pritisnuo dugme za hitne slučajeve, pronašli su Vilijamsa na stepenicama, udaljenim manje od sto metara od banke. Nakon što su ga pretresli, policajci nisu pronašli ukradeni novac, jer ga je on već uplatio kao depozit na svoj privatni račun.

Policija je pronašla sredstva na njegovom računu, otkrivši da su ona uplaćena na bankomatu odmah ispred zgrade banke. U intervjuu datom nakon hapšenja, Vilijams je tvrdio kako je morao da putuje do Delavera vozeći se na vagonu teretnog voza.

On takođe tvrdi da njegovim umom trenutno upravlja neko treći putem implanta smeštenog negde u njegovom telu. Osumnjičeni je optužen za pljačku i nalazi se u lokalnoj policijskoj stanici.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group