Osumnjičeni se pretvarao da je u nesvesti sve dok ga miris hrane nije "probudio"

Osumnjičeni koji je lažirao onesvešćenost tri dana kako bi izbegao policijsko ispitivanje, odao se kada je namirisao goveđi kari...

Incident se dogodio u kineskoj Hubei provinciji, gde je čovek iz Šaogana uhapšen zbog optužbi za prevaru sedmog jula. Uhapšeni je prevežen u bolnicu gde su doktori pokušali na nekoliko načina da ga probude, ali je prošlo više dana tokom kojih nikako nisu uspevali da ga izvuku iz lažne kome.

Konačno, trećeg dana, čovek se probudio kada je ostio miris kari pirinča. Policajac je ručao pokraj njegovog kreveta i ovaj elitni glumac više nije mogao da izdrži i odoli voljenom mirisu. Nota pirinča je bila toliko jaka i širila se po čitavoj prostoriji dok je policajac uživao u obroku, da pacijent u krevetu nije izdržao, počevši da se pomera i polako podiže.

Osumnjičeni je priznao da je miris hrane predstavljao glavni razlog njegovog odustajanja, posebno iz razloga što nije jeo tri dana. "Moj prazan stomak nije više mogao izdržati kada sam namirisao hranu oko sebe", izjavio je uhapšeni.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group