Fun - Zanimljivosti

Ovaj momak je zadavio pumu golim rukama kako bi se od nje odbranio

Travisa Kofmana napala je krvoločna puma koja ga umalo nije ubila, ali on je uspeo da je savlada i da izvuče živu glavu...

Travis je sportista koji svoje slobodne dane voli da provodi u prirodi. On je jednog običnog jutra otišao u šumovite predele Kolorada kako bi trčao i kako bi odradio svoj jutarnji trening, ali tada mu se desilo nešto što nikako nije očekivao.

Ispred njega se stvorila ogromna puma koja ga je momentalno napala i koja je pokušala da ga ubije. Međutim, Travis je u sebi pronašao skrivenu snagu koja mu je omogućila da savlada pumu i da je ubije.

„Kada me je ugledala, puma se odmah zaletela na mene i oborila me na zemlju. Znao sam da moram da zaštitim lice i vrat, jer je to mesto gde životinje prvo krizu kako bi ubile žrtvu.Iako sam se branio, ona je uspela da me iskida kandžama po zglobovima, rukama i licu. Uspeo sam da svoju težinu tela pomerim i da se preokrenem na pumu. Tada sam stopalom stao na njen vrat i čitavom težnom se oslonio na tu nogu. Rukama i drugom nogm sam držao šape kako bi je sprečio da me dalje povredi. Posle nekoliko minuta, ona je prestala da se pomera i ja sam je pustio, ali tada sam shvatio da sam je ubio“, rekao je pomalo tužan sportista, jer kaže da nije želeo da ubije pumu, ali da u takvim situacijama čovek ne može relano da razmišlja.

Doktori koji su lečili Trevisa kažu da povreda ima, ali da nisu toliko strašne i da je mogao mnogo gore da prođe. Oni opravdavaju njegove postupke i kažu da je ovo savršeni primer instintka za opstankom koji nas tera da uradimo stvari kojih nismo ni svesni.

Foto:LADBible

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group