Fun - Zanimljivosti

Ovo je hrana koju Gordon Remzi prezire

Iako je jedan od najboljih kuvara na svetu, i on priznaje da postoji hrana koju mrzi...

Gordon Remzi je defnitivno jedan od najpoznatijih kuvara na svetu. Ovaj Britanac ima veliki lanac restorana koji su locirani svuda po svetu. Remzi je uspeo da kreira i niz televizijskih emisija od kojih je najpopularnija “Paklena kuhinja”.

Gordon za sebe kaže da je veliki gurman i voli da jede različitu hranu. Priznaje da ne beži od masnije i mesnatije ishrane, ali se trudi da svaki obrok bude dobro izbalansiran i da sadrži sve potrebne sastojke koje će učiniti da telo bude znažno izdravo.

Ipak, pre nego što je počeo da kuva po luksuznim restoranima i pre nego što je postao superzvezda, Gordon je radio kao kuvar na mestima nižeg ranka. On je 10 godina radio kao kuvar na aerodromima i avionima i zbog toga kaže da nikada u životu neće jesti “avionsku” hranu.

Pošto je i sam video kako se ta hrana sprema i kako se ona čuva, Gordon kaže da će pre crći nego što će jesti avionsku hranu za koju kaže da je odvratna i nimalo zdrava i sanitarna.

Gordon savetuje da se suzdržite jela u avionima i da izbegavate avionsku hranu. Iako je teško na letovima koji traju preko 6 sati da izdržite bez hrane, Remzi kaže da je to najbolji izbor koji možete napraviti i da će vam stomak na tome biti zahvalan.

Foto: Diply

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group