Peščani bazeni – atrakcija svakog dvorišta

Zamislite da u vašem domu imate pravu plažu...

Boravak na bazenu nam može pomoći da uživamo,da se rashladimo, zaplivamo i da se sunčamo, ali teško šta može zameniti boravak na sitnom užarenom pesku. Zbog toga su pojedine kompanije u Americi počele da prave peščane bazene, odnosno da prave bazene koji su okruženi veštačkim plažama.

Pored toga što vam pružaju i stvaraju neverovatnu oazu prirode u vašem domu, ovakvi bazeni nisu klizavi, ne greju se i omogućavaju vam da imate potpuno drugačiji osećaj kada boravite u vašem dvorištu.

Umesto klasičnih pločica koje se koriste za stvaranje bazena, koristi se sitni beli pesak koji simulira najlepše plaže na svetu,a u zaivsnosti od vaših želja, mogu se kreirati i drugačiji izgledi bazena, pa tako možete stvoriti rajsku oazu iz vaših snova.

Pogledajte galeriju i otkrijte kako izgledaju ovi bazeni. Nadamo se da će ovo uskoro stići i kod nas i da ćemo i mi imati mogućnost da u našim dvorištima imamo prave pravcate plaže.

Foto: Bored Panda

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group