Provalnik zaspao tokom pokušaja pljačke – probudila ga policija

Kada se radi o nemilom događaju o kom danas pričamo, nismo sigurni da li da se smejemo ili da plačemo…

Prema navodima, oko dva sata posle ponoći, policajac po imenu Sakda se probudio i primetio da je klima uređaj u sobi njegove ćerke uključen. Budući da je njegova ćerka bila van grada kada se ova radnja odvijala, Sakda, je u skladu sa svojim policijskim manirima i treningom, odmah pojurio da proveri šta se dešava kroz prozor spavaće sobe, gde je video potpunog stranca kako ušuškan bezbrižno sanja najslađe snove u krevetu njegove ćerke.

Kada ga je ugledao, pozvao je podršku i glasno pokušao da probudi uspavanog provalnika, kako javljaju lokalni mediji. Iako ovaj umorni čovek nije ništa ukrao od policajca, svakako će biti optužen za pokušaj krađe i provalu.

Da li ćemo ikada saznati šta je ovog čoveka navelo da provali u tuđi dom i prilegne, ostaje obavijeno velom misterije, ali se sada svakako vraćamo na našu izjavu sa početka teksta: gledajući prateće slike i video snimak, moramo priznati da plačemo od smeha.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group