Fun - Zanimljivosti

Raj za bicikliste

U Belgiji postoji fenomenalan biciklistički put koji vas vodi kroz krošnje visokog drveća...

U cilju promocije održivog turizma i podsticanja ljudi da izađu u prirodu, belgijska turistička organizacija pod nazivom Visit Limburg već duže vreme radi na kreriranju biciklističkih staza. Njihov prvi projekat pod nazivom „Vožnja biciklom kroz vodu“ pojavio se davne 2016. godine i to je staza koja omogućava posetiocima da biciklom pređu više od 200 metara kroz jezerce. Njihov drugi projekat „Biciklizam kroz drveće“ - onaj o kojem govori ovaj članak - pojavio se prošle godine, a nedavno privlači veliku pažnju ljubitelja prirode i biciklista.

Ova biciklistička staza je kružnog karaktera i omogućava vozačima da hvataju krugove na visini od 10 metara.  Put je dugačak 700 metara, ali poštt je kružan, možete se voziti satima kroz prelepe krožnje koje emituju neverovatne mirise.

Na ovaj način, vozači imaju priiiku da se opuste, rekreiraju i uživaju u prelepom i čistom vazduhu prirode. Nadamo se da će i naša zemlja dobiti nešto slično ovom, jer bi mi zaista voleli da imamo ovakvu priliku za trening i bekstvo iz gradskog smoga.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group