Tuži gataru koja mu je obećala skidanje strašne kletve

Jedan čovek u Kaliforniji tuži vračaru jer je, kako on navodi, lažno tvrdila da može ukloniti kletvu koja je bačena na njegov brak od strane veštice koju je unajmila njegova bivša devojka...

Mauro Restrepo je izjavio da je kontaktirao Sofiju Adams nakon što pretrage za vračarama putem Gugla. Sajt Sofije Adams ističe je kao vračaru specijalizovanu za ljubavne probleme i životnog trenera sa doktoratom, što je tužioca navelo da pomisli da zaista razgovara sa profesionalcem koji mu može pomoći sa njegovim nesuglasicama u braku, navodi se u tužbi.

Tokom sesije, Sofija mu je čitala tarot karte i rekla da on ima "mala suerte" ili lošu sreću bačenu na njega, odnosno kletvu veštice koju je unajmila njegove bivša devojka, a ukoliko ne uspe da je se otarasi ona će uništiti njegov život, živote njegove dece i brak, stoji u sudskim dokumentima.

Uprkos tome što je položio traženi depozit od hiljadu dolara, Mauro tvrdi da ona njemu nije pomogla ni na koji način vezano za brak i da od tada proživljava besane noći, ima povećanu anksioznost i životnu muku. U Maurovoj tužbi protiv vračare zahtevana odšteta iznosi 25.000 dolara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group