Umesto iPhone 13 DHL mu isporučio Oreo čokoladice u smrdljivom toalet papiru

Jednom čoveku Božić je potpuno uništen nakon što je naručio skupoceni iPhone telefon koji mu na kraju nije stigao...

Ono što je on dobio jesu dve čokolade umotane u toalet papir koji je nepodnošljivo smrdeo. Danijel Kerol je od tada podneo prijave kompaniji za isporuke DHL, navodeći da njegov iPhone 13 Pro Max nikada nije stigao i da je umesto njega dobio White Oreo čokoladne štangle vredne dve funte. Njegova isporuka kasnila je dve nedelje, sa odbijanjem žalbi korisnika u više navrata, što je navelo Danijela da otputuje u najbliže skladište kompanije DHL kako bi sam pokupio svoj proizvod.

Kada je otpakovao svoj paket, njegovo nezadovoljstvo postalo je zaprepašćenje. Radnik logistike izjavio je kako je njegov telefon, koji je platio 1.045 funti, trebalo da stigne ranije, međutim kada je on podigao kutiju odmah mu je postalo da sa njom nešto nije u redu. Pored toga, ne treba ni pominjati da unutar nje sadržaj nije uopšte predstavljao telefon, već dve štangle čokolade i smrdljivi toalet papir.

Čuvena kompanija koja se bavi isporukama sada tvrdi da se čitav slučaj nalazi pod istragom i zamolila je pošiljaoca da pošalje zamenu njihovom klijentu. Razbesneli kupac podelio je svoje nezadovoljstvo putem Twitter platforme, napisavši: „Nakon druge nedelje dok je moj potpuno novi iPhone 13 bio zarobljen u DHL mreži, sa brojnim neuspelim pokušajima podizanja isporuke od ponedeljka do petka, konačno sam otišao u DHL skladište u Lidsu i video da je neko petljao oko paketa i novog telefona, koji je ujedno i Božićni poklon, zamenjen za ovo što vidite na slici“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group