Umotao drogu oko penisa ali su je policijski organi ipak napipali tokom temeljnog pretresa

Predstavnici zakona na Floridi tvrde da su pronašli kokain i metamfetamin umotan oko čovekovog penisa tokom saobraćajne kontrole, ali kako navode, ovaj muškarac poriče da je to njegova droga...

Patrik Florens, star 34. godine, bio je saputnik u autombilu koji je zaustavljen oko četiri ujutru, sudeći prema izvorima postavljenim na Smoking Gun sajtu. Vlasti tvrde da su pronašle i pištolj ispod vozačevog sedišta tokom pretresa vozila i otkrile drogu detaljno pretresajući putnika.

Čovek kod kog su pronađeni opijati tvrdi da droga nije njegova, ali ne želi da kaže policiji čija je, kako navode izveštaji hapšenja. Florens je hapšen više desetina puta od strane Pinalas Kaunti šerifa, sudeći prema njegovom zatvorskom izveštaju. Većina njegovih hapšenja vezana su za kokain i krek kokain, a sada je zadržan po četiri tačke optužnice za narkotike i nedozvoljeno držanje oružija.

Sudeći prema fotografiji koja je kreirana u policijskoj stanici, stari prestupnik je veoma zadovoljan uspehom detaljnog pretresa i deluje da je ponosan na činjenicu da su se policajci igrali sa njegovim vršnjakom, otud i široki osmeh zadovoljstva koji će ga verovatno pratiti tokom čitavog odsluženja zatvorske kazne.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group