Zašto nije pametno zadržavati gasove

Doktor Karan Raž, iskoristio je svoj TikTok nalog kako bi objasnio prilično uznemirujuće razloge zbog kojih nikada ne bismo trebali zadržati gasove u sebi...

Kako je doktor objasnio, ne puštanje golubova u atmosferu može imati strašne posledice. Kako je u svom videu rekao: "Ukoliko zadržavate prdež predugo on se može apsorbovati u vaš krvotok i emitovati u našem dahu". Dodatno, ukoliko ste se pitali zašto izduvni gasovi našeg digestvinog trakta emituju brilijantnu pesmu, onda je doktor pravi čovek koji nam to može objasniti.

Kako je dr. Karan dodao: "Buka prdeža predstavlja kombinaciju vibracije analnog sfinktera i udaranje naših guzova jedan o drugi. Brzina gasa i zategnutost naše zadnjice određuje čitavu analnu simfoniju". Doktor takođe tvrdi da je čak 75% prdeža kreirano bakterijskim putem u debelom crevu.

Kako dodaje, naša dnevna količina izduvnih gasova dovoljna je da se napuni balon srednje veličine. Svarena hrana koja nije potpuno razgrađena postaje obrok bakterija, za koje doktor navodi da čitav dan rade na pretvaranju naših golubova u zastrašujuće bojno oružje, istovremeno ispuštajući minijaturne golubove koji se vremenom akumuliraju i postaju jedan od naših "regularnih prdeža". 25% naših vetrova predstavlja progutani vazduh i rastvorene gasove iz naše cirkulacije.

Verovatno najvažniju činjenicu predstavlja to da je oko 99% naših gasova ne predstavljaju "lepljive gasove", sa oko 1% njih koji poseduju ispariva sulfurna jedinjenja kao što je vodonik-sulfid. Doktor je postavio snimak na svom TikTok nalogu pre četiri dana, šestog septembra, koji je stigao do 2,5 miliona pregleda i 217.500 lajkova do pisanja ovog članka.

@dr.karanr

Reply to @mrgreentee 💨 #schoolwithdrkaran #learnontiktok #CinderellaMovie #funfacts

♬ original sound - Dr Karan Raj

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group