Gillette predstavio prvi brijač sa grejačem

Stiže nova serija brijača koja će vam omogućiti da imate najprijatnije brijanje do sada?

Ništa ne može da zameni brijanje kod berberina koji vam opušta lice toplim peškirima i  koji masira  vašu kožu smirujućim i mirisnim kremama. Ipak, mnogi od nas nemaju vremena da svaki dan posećuju berberina, pa se zato većina muškaraca brije kod kuće.

Gillette kompanija odlučila je da muškarcima ovoga puta predstavi potpuno nove i revolucionarne brijače koji u sebi sadrže grejač i koji repliciraju brijanje koje imate kada preko lica stavite vruć peškir. Novi brijač nosi naziv „The Heated Razor“ i poseduje FlexDisc tehnologiju koja omogućava da se sečivo brijača prilagođava konturama vašeg lica, litijum jonsku bateriju koja se bežično puni i premijum dršku napravljenu od cinka.

Ipak, najbitnija novina na ovom brijaču jeste grejač koji se nalazi na samoj glavi brijača i koji blago greje sečiva tako da se stvara pijatan osećaj brijanja koji maksimalno umanjuje iritaciju. Brijač se zagreva na radnu temepraturu za samo par sekundi i može se koristiti i dok se tuširate, tako da ćete pomoću ovog revolucionarnog izuma imati najsavršenije brijanje u prostorijama vašeg doma.

Cena ovog brijača iznosi 200 dolara, što nije mala cifra, ali muškarci koje žele čisto, umirujuće i brzo brijanje će sigurno uspeti da izdvoje novac za ovaj gedžet.

Foto: www.fashionbeans.com

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group