Gedžeti

Koliko su otporni iPhone 12 telefoni

Kada je iPhone 12 serija prvi put zvanično najavljena, Apple je izjavio da koristi novu tehnologiju „Keramičkog štit“.

Pronađena na spoljnoj strani iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max, tehnologija navodno čini uređaje četiri puta izdržljivijim od prethodnih modela. Testirajući keramički štit, američka osiguravajuća kompanija Allstate sastavila je poseban test padova za modele koji su sada u prodaji kako bi zaista otkrila izdržljivost iPhone 12 serije.

Nakon što je bačen sa visine od 2 metra, iPhone 12 je pokazao male pukotine, izgrebane uglove i ivice, zajedno sa oštrim metalnim izbočinama, dok je iPhone 12 Pro zadobio potpuno ispucali ekran.

Bočni pad doneo je znatno manje oštećenja na oba delefona i od oštećenja su jedino bili vidljivi naprsli uglovi, što je pokazalo da je bočni pad daleko prihvatljiviji. Zanimljivo je videti da se iPhone 12 bolje pokazao od vrhunskog Pro modela, uprkos tome što oba  telefona koriste tehnologiju keramičkog štita.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group