Kriptovalute od sada ponovo mogu biti dostupne svima

Tokom poslednje decenije, svet rudarenja kriptovaluta transformisao se iz nečega što su posvećeni ljudi iz hobija radili na svojim računarima u nešto što zahteva posebnu, skupu opremu i ekspertizu...

Sada, posle dužeg vremena, svima ostalima može se učiniti da su vozovi odavno prošli, posebno onima koji nisu u ranoj fazi krenuli time da se bave. Međutim, sa Coinmine One Bitcoin mašinom za kopanje, kriptovalute su ponovo dostupne gotovo svima.

Coinmine One predstavlja proizvod Coinmine brenda i kreiran je kako bi demokratizovao kriptovalute i približio ih svima. Da pojednostavimo, Coinmine One je specijalizovani rudarski kompjuter koji je zadužen za automatizaciju komplikovanog procesa kopanja kriptovaluta. Ovo je uređaj specifične namene i integrisanih kola, kome je potrebna samo aktivna wifi konekcija i prateća aplikacija kako bi odpočeo sa poslom. Kada je uključen, ovaj aparat može da kopa kriptovalute autmatski, u jednosatvnom i potencijalno unosnom “uključi i zaboravi” maniru.

Coinmine One košta manje od novog iPhone modela i dizajniran je kako bi bio izuzetno lak za postavku i korišćenje. Ova tiha i energetski efikasna mašina, dolazi u izborima između bele i crne boje, a može kopati istovremeno više različitih kriptovaluta.

Svi kupci mogu koristiti Coinmine One kako bi kopali popularne Bitcoin ili Ethereum kriptovalute, ali kako je koosnivač kompanije Coinmine nedavno izjavio, glavna upotreba njegove nove mašine jeste omogućavanje korisnicima otrkivanje nekih sledećih glavnih virtuelnih valuta i stvaranje ličnog kapitala tokom procesa.

Coinmine One može automatski kopati valute kao što su svepopularnije Monero, Grin i Zcash, dok aplikacija ovog uređaja omogućuje eksploataciju najnovijih kriptovaluta, kako se one budu razvijale.

Čak i sa Coinmine One sistemom, veliki dobici zahtevaće prličnu sreću i strpljenje, ali i dok čekate da se gvožđe zagreje, ovaj uređaj vam može ponuditi prave prednosti investitora kriptovaluta. Korisnici sada mogu zaraditi svoje bitkoine putem svake transakcije izvršene na Bitcoin Lightning Network platformi, koja omogućuje svima slanje i primanje ove valute u realnom vremenu i uz vrlo male troškove. Stavljanjem bilo koje kriptovalute koju iskopate u vaš Coinmine digitalni novčanik, vi možete zarditi najmanje  6.5% interesa, sa ukalkulisanim porezom.

Iako je Coinmine One dizajniran kako bi bio koršćen od strane bilo kog amaterskog kriptomajnera, njegova aplikacija nudi mogućnost aktivne kontrole ponašanja prilikom procesa, u zavisnosti od dnevnog kursa. Kada je primećen novi trend, koji deluje dobro i profitabilno u određenom periodu, jednostavno je moguće promeniti sistem po kome Coinmine One kopa i to svakoga dana, ili čak, svakog sata, ukoliko korisnici to žele.

Ukoliko se i dalje dvoumite oko ulaska u svet kriptovaluta, posebno zbog stanja sa grafičkim kartama, ili utroškom energije sa 4+ rigovima u rudniku, Coinmine One mašina može vam skrenuti misli sa ovih loših i ponekada nedostižnih stavki, posebno ukoliko znate da neka od najvećih imena na kripto sceni finansiraju njegovo postojanje, a jedno od njih jeste Coinbase, najveća kriptoberza na svetu. Sve dodatne informacije o proizvodu možete videti na zvaničnom sajtu kompanije.

N.Đ.

Izvor: Futurism

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group